Σταϊκούρας: Η αύξηση του κατώτατου μισθού έπρεπε να εφαρμοστεί το 2017

Ημερομηνία:

«Η κυβέρνηση δεν έχει να προσφέρει κάτι ουσιαστικά θετικό στη χώρα» εκτιμά, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας συμπληρώνοντας ότι «όσο πιο γρήγορα κλείσει η προεκλογική περίοδος, παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για εξάντληση της τετραετίας, τόσο το καλύτερο για τη χώρα».

Αναφερόμενος στη ΝΔ, ο κ. Σταϊκούρας σημειώνει ότι «αποτελεί το πλέον σταθερό και στιβαρό ιδεολογικοπολιτικά κόμμα της χώρας» και υπογραμμίζει πως «στο ιστορικό δίπολο, κεντροδεξιά ή αριστερά, η πρώτη υπερτερεί της δεύτερης στη διαχρονική προσφορά της στην πρόοδο του τόπου».

Ο τομεάρχης Οικονομικών της ΝΔ, στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και για την αύξηση του κατώτατου μισθού και για την έξοδο στις αγορές λέγοντας ότι «η μεν αύξηση του κατώτατου μισθού έπρεπε να έχει ήδη εφαρμοστεί από το 2017 η δε έξοδος στις αγορές έγινε έναν ολόκληρο χρόνο μετά την τελευταία έξοδο με κόστος πολύ υψηλότερο έναντι άλλων χωρών που ολοκλήρωσαν προγράμματα στήριξης».

Τέλος για το πρόβλημα των κόκκινων δανείων ο κ. Σταϊκούρας δηλώνει στο Πρακτορείο ότι «η κυβέρνηση οφείλει να καταλάβει έστω και με καθυστέρηση ότι δεν μπορεί να είναι απλά σχολιαστής μιας προβληματικής κατάστασης -ανακινώντας άστοχα ζητήματα μιας νέας ανακεφαλαιοποίησης- αλλά να αναλάβει πρωτοβουλίες αντιμετώπισης του προβλήματος».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πόλεμος στον Κόλπο: Διπλό «καμπανάκι» για πληθωρισμό...

Εντείνονται οι ανησυχίες για την αναθέρμανση του πληθωρισμού, οι...

Σεισμός στο πολιτικό σύστημα: 17 βουλευτές στο...

Νέα δεδομένα προκύπτουν γύρω από τη δεύτερη δικογραφία της...

Πόλεμος στον Κόλπο: Διπλό «καμπανάκι» για πληθωρισμό...

Εντείνονται οι ανησυχίες για την αναθέρμανση του πληθωρισμού, οι...

Σεισμός στο πολιτικό σύστημα: 17 βουλευτές στο...

Νέα δεδομένα προκύπτουν γύρω από τη δεύτερη δικογραφία της...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πόλεμος στον Κόλπο: Διπλό «καμπανάκι» για πληθωρισμό και ανάπτυξη

Εντείνονται οι ανησυχίες για την αναθέρμανση του πληθωρισμού, οι...

Κύκλωμα με αλλοδαπούς: Στο «μικροσκόπιο» της έρευνας οι ιατρικές βεβαιώσεις Κέντρου Υγείας

Κάποιοι εμφανίζονται να έχουν εξεταστεί δύο και τρεις φορές,...

Νέο «Εξοικονομώ»: Επιδοτήσεις – μαμούθ έως 80% για 62.000 νοικοκυριά – Όλες οι λεπτομέρειες

Το πρόγραμμα νέο Εξοικονομώ αποτελεί το κορυφαίο μέτρο ενεργειακής...