Αποτελεί σίγουρα μια πανάρχαια διαδικασία, που ακόμα και στη βιομηχανοποιημένη εποχή μας μπορούμε να συναντήσουμε κάποιον στην ορεινή Κρήτη ο οποίος να τηρεί την παραδοσιακή τεχνική, όπως την κατέγραψε ο φακός του “Διαsοsτε” στη Μουρνιά Αστερουσίων.
Στη Μουρνιά “κόβουν” το γάλα και φτιάχνουν τυρί όπως το έκανε ο Άγιος Μάμας!
Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text
Η αρχαία ελληνική φιλοσοφία ίσως σωθεί από...
Το έντονο ενδιαφέρον της Κίνας για την ελληνική φιλοσοφία...
Η αρχαία ελληνική φιλοσοφία ίσως σωθεί από...
Το έντονο ενδιαφέρον της Κίνας για την ελληνική φιλοσοφία...
Subscribe
Popular
More like thisRelated
Λιποπρωτεΐνη(a) [Lp(a)]: Ένας υποτιμημένος καρδιαγγειακός παράγοντας κινδύνου
*Το άρθρο υπογράφει η Δρ. Χρυσούλα Φραγκιαδάκη,
Καρδιολόγος, Ιατρός ΕΣΥ.
Πόσες...
Καινοτόμος ξενάγηση κωφών με τεχνολογία ΙΤΕ
Μοναδική παγκοσμίως και εφαρμόζεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.
Το καινοτόμο...
Συντάξεις: Πόσο αυξάνονται από την 1η Ιανουαρίου 2026 – Αναλυτικά παραδείγματα
Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν μισή αύξηση και ποιοι ολόκληρη.
Περισσότερο...
ΓΣΕΕ: Ομόφωνη απόφαση για 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την 1η Οκτωβρίου
Η Ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ αποδέχθηκε ομόφωνα την...