Στο Διαιτητικό ο Ολυμπιακός για τον ορισμό της 15ης αγωνιστικής

Ο Oλυμπιακός ζητάει την αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης 
Το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε η 15η αγωνιστική που αναβλήθηκε λόγω της αποχής των διαιτητών μετά τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου να γίνει με την

Ο Oλυμπιακός ζητάει την αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης

Το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε η 15η αγωνιστική που αναβλήθηκε λόγω της αποχής των διαιτητών μετά τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου να γίνει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τις γιορτές το τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου, μετακυλώντας όλο το πρόγραμμα, κάτι που αντιτίθεται στον ΚΑΠ.

Ο Ολυμπιακός ήταν μία από τις ομάδες που εξέφρασαν την αντίθεσή τους και δεν το αφήνουν έτσι.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ζητώντας την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης και τη διεξαγωγή της αναβληθείσας αγωνιστικής σε εμβόλιμη ημερομηνία.

Οι Πειραιώτες, στη 19σέλιδη προσφυγή τους, επικαλούνται την απόφαση του Δ.Σ. της Λίγκας στις 14 Δεκεμβρίου για ορισμό των αγωνιστικών 16-20.

Παράλληλα, επικαλούνται και έγγραφο του Βασίλη Γκαγκάτση στις 21 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το οποίο οι λύσεις ήταν τέσσερις:

1. Η διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής στις 6 και 7/1. Κάτι τέτοιο όμως, όπως τονίζεται δεν ήταν εφικτό αφού «οι διαιτητές θα αποφασίσουν για τη συνέχιση η μη της αποχής τους στις 4/1.

«Επομένως κάθε σκέψη για ορισμό της 15ης αγωνιστικής στις ημερομηνίες αυτές έπαψε να υφίσταται αφού δεν γνωρίζουμε την απόφαση των διαιτητών τουλάχιστον μέχρι τις 4/1».

2. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 13-14/1 όπου είναι ορισμένη η 16η αγωνιστική, λύση που όπως σημειώνεται «προσκρούει στη διάταξη του άρθρου 22, παράγραφος 6 του ΚΑΠ».

3. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 9 και 10/1 αλλά τότε έχουν οριστεί αγώνες Κυπέλλου.

4. Η διεξαγωγή της αγωνιστικής στις 16 και 17/1 «με μερική τροποποίηση του προγράμματος των αγώνων της 16ης και 17ης αγωνιστικής τις οποίες θα σας γνωστοποιήσουμε με νεότερο έγγραφο μας αφού προηγουμένως γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις με τους τηλεοπτικούς παρόχους».

Η εκδίκαση της προσφυγής της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ορίστηκε για τις 7 Ιανουαρίου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.