Στον αέρα το νέο web site της Αση Γωνιάς

Στον αέρα βρίσκεται η νέα ιστοσελίδα του Α.Ο.Αση Γωνιάς που μπορούν όλοι οι φίλοι της ομάδος να ενημερώνονται για τα νέα της,αλλά και την ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει

Το επίπεδο και η ιστορία του Aθλητικού Ομίλου Αση Γωνιάς καθιστούσαν επιβεβλημένη την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, μέσα στην οποία μπορεί κανείς να αντλήσει πληροφορίες για ότι αφορά την ομάδα μας.
Με αυτό το σκεπτικό η νέα διοίκηση του Α.Ο.Αση Γωνιάς έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην επικοινωνία και την επαφή της με τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας,και του Ρεθύμνου, κατασκευάζοντας τη νέα  επίσημη ιστοσελίδα της, το asigoniafc.gr
Πρόκειται για ένα μοντέρνο και εύχρηστο site μέσα απo το οποίο μπορεί κανείς ανα πάσα στιγμή να αντλήσει πληροφόρηση για ότι συμβαίνει στην ομάδα μας.
Μπείτε στο asigoniafc.gr και ξεναγηθείτε στις σελίδες του. Η ιστοσελίδα θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα στοιχεία και πληροφορίες για τoν Α.Ο.Ασή Γωνιάς, καθώς αυτό επιτάσσει η ιστορία και το μέγεθος της ομάδας, αλλά και η έντονη δραστηριότητα της.Η ιστοσελίδα είναι προσβάσιμη από κινητά και τάμπλετ.
Να σημειωθεί ότι ο Α.Ο.Αση Γωνιάς διαθέτει στα social media νέο προφιλ στο Facebook (A.O.Aση Γωνιάς), ) καθώς και στο YOU TUBE ASIGONIA FC

Τα σχόλια είναι κλειστά.