Συγκινεί η Μαρία Αριστοτέλους για την μάχη με τον καρκίνο: «Ακόμα και τις πιο δύσκολες ημέρες, θα έρθει το αύριο που θα είναι καλύτερο»

Σε μια σπαρακτική κατάθεση ψυχής, η αθλήτρια του επί κοντώ μίλησε για τη δύσκολη πορεία με τον καρκίνο

Μέσα απο την εκπομπή «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Ολγα Λαφαζάνη, η Μαρία Αριστοτέλους μίλησε για την πολύ δύσκολη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Σε μια σπαρακτική κατάθεση ψυχής, η αθλήτρια του επί κοντώ μίλησε για τη δύσκολη πορεία με τον καρκίνο αλλά και πόσο της στοίχισε στην επαγγελματική της καριέρα η νεοπλασματική νόσος.

«Ο καρκίνος που είχα ήταν πολύ επιθετικός»

Για την πορεία της στον αθλητισμό μίλησε αρχικά η Μαρία Αριστοτέλους: «Ξεκίνησα από πολύ μικρή τον αθλητισμό μαζί με τα αδέλφια μου. Αρχικά ασχοληθήκαμε με την ενόργανη γυμναστική, στην προ-εφηβεία σταμάτησα και έτσι μαγικά βρέθηκα στον στίβο και στο επί κοντώ»

«Έπιασα ένα «κουβαράκι» στον λαιμό μου που ήταν σε μέγεθος φασολιού. Πήγα κατευθείαν στον προσωπικό μου γιατρό κι εκείνος με παρέπεμψε να ξεκινήσουμε εξετάσεις. Παρόλο που η πρώτη ακτινολόγος μου είπε να το δούμε ξανά σε έναν μήνα, αμέσως πήγα σε δεύτερη και εν τέλει είχα πέντε όγκους. Μέσα σε αυτόν τον ένα μήνα που μου είπε να περιμένουμε, εγώ είχα κάνει αφαίρεση λεμφαδένα με χειρουργείο. Έτσι κερδίσαμε πολύτιμο χρόνο. Ο καρκίνος που είχα ήταν πολύ επιθετικός και ήταν σε τέταρτο στάδιο. Πήγα να κάνω χημειοθεραπεία και δεν ήξερα καν τι είναι», εξομολογήθηκε η αθλήτρια μιλώντας για την ασθένεια της που ξεκίνησε το 2023.

«Με ενδιέφερε ως ασθενής να είμαι η καλύτερη ασθενής που θα μπορούσα να είμαι. Ακόμα και τις πιο δύσκολες ημέρες, θα έρθει το αύριο που θα είναι καλύτερο. Από την ημέρα της διάγνωσης, δεν πρέπει να φιλοσοφήσεις ούτε δευτερόλεπτο», τόνισε η βαλκανιονίκης, δίνοντας ένα δυνατό μάθημα ζωής.

Τα σχόλια είναι κλειστά.