Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη χθες (08.10.2025) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Νικολάου, 30χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του ημεδαπού, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 90 γραμμάρια κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας.
Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Νικολάου.
ΡΕΘΥΜΝΟ
Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθησαν χθες (08.10.2025) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί ηλικίας 65 και 66 ετών κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνης πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των ημεδαπών κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
στην οικία του 65χρονου 86 γραμμάρια κάνναβης και ένα δενδρύλλιο κάνναβης και στην οικία του 66χρονου δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1,80 μέτρων.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ρεθύμνης.