Συνεχίστηκαν οι απολογίες των εμπλεκόμενων στο κύκλωμα διακίνησης όπλων

Είχαν συλληφθεί σε άλλες περιοχές της χώρας στο πλαίσιο της επιτυχημένης αστυνομικής επιχείρησης με την εξάρθρωση του κυκλώματος διακίνησης όπλων και πυρομαχικών από την Αλβανία στην Κρήτη.

Ο λόγος για τους δύο εκ των έξι συλληφθέντων οι οποίοι είχαν οδηγηθεί από τις πόλεις τους στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία στο Ηράκλειο προκειμένου να απολογηθούν για τις πράξεις τους. Ωστόσο, ενώ οι τέσσερις συλληφθέντες από την Κρήτη απολογήθηκαν τα προηγούμενα 24ωρα, οι άλλοι δύο συγκατηγορούμενοί τους είχαν ζητήσει και είχαν λάβει προθεσμία για σήμερα προκειμένου να προετοιμάσουν τους ισχυρισμούς τους ενώπιον του ανακριτή.

Έτσι, σήμερα, οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο ένας εκ των δύο αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και την καταβολή χρηματικής εγγύησης, ενώ ο δεύτερος πήρε τον δρόμο για τη φυλακή περιμένοντας την τακτική δικάσιμο.

Με την ολοκλήρωση των απολογιών, από τους συνολικά έξι συλληφθέντες οι δύο κρίθηκαν προφυλακιστέοι και οι υπόλοιποι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι υπό όρους.

cretapost.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.