Τα 3 ζώδια που γίνονται συχνά το «τρίτο πρόσωπο» σε μια σχέση

Οι Σκορπιοί είναι σιωπηλοί, ύπουλοι και μπορούν να γίνουν το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση

Τρία ζώδια δεν θα σταματούσαν να διεκδικούν το άτομο που τους ενδιαφέρει, ακόμη και αν είναι σε σχέση, μέχρι να το κατακτήσουν.

Έρευνες πάντως έχουν διαπιστώσει πως το τρίτο άτομο σε μια σχέση και η πέτρα του σκανδάλου είναι σχεδόν πάντα κάποιο άτομο από το κοντινό μας περιβάλλον.

Με αυτό το άτομο νιώθουμε οικειότητα, το βλέπουμε πιο συχνά και είναι πιο εύκολο να υποκύψουμε στον πειρασμό. Γι΄ αυτό άλλωστε οι εξωσυζυγικές σχέσεις μέσα στο εργασιακό περιβάλλον είναι συχνές.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος αν γοητευτεί από κάποιο άτομο δεν τον νοιάζει αν είναι δεσμευμένο, εξάλλου αυτό δεν είναι κάτι που τον αφορά. Εξαρτάται από τον άλλον αν θα ενδώσει στη γοητεία του Διδύμου.

Αυτό το ζώδιο θα μπλέξει σε παράνομους δεσμούς και θα γίνει το τρίτο πρόσωπο χωρίς να νιώθει τύψεις. Ο Δίδυμος δεν τα παρατάει εύκολα μέχρι να πετύχει τον σκοπό του. Συνήθως αφήνει πίσω του συντρίμμια.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι σιωπηλοί, ύπουλοι και μπορούν να γίνουν το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Η ηδονή που κρύβει το παράνομο εξιτάρει αυτό το ζώδιο καθώς ο Σκορπιός ζει για το κρυφό, για το επικίνδυνο με την αδρεναλίνη να είναι στα ύψη.

Ο Σκορπιός έχει έντονο πάθος και μπορεί πολύ άνετα να έχει μια παράνομη σχέση χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει και για ποιο λόγο έχει γίνει το τρίτο πρόσωπο.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι της τάξης, των κανόνων και του συντηρητισμού, αλλά όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται είναι ικανοί να γίνουν το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους.

Είναι αυτό που λέμε οι σιγανοπαπαδιές του ζωδιακού, αφού δεν το περιμένει κανείς πως ο Αιγόκερως θα μπορούσε να γίνε το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Ο Αιγόκερως όταν βάζει έναν στόχο δεν ησυχάζει μέχρι να τον πετύχει. Αν ο στόχος τους είναι παντρεμένος ή δεσμευμένος, αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο ώστε να τον διεκδικήσουν.

Τα σχόλια είναι κλειστά.