Αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να γίνει επικίνδυνο το κάθε ζώδιο

Τι να προσέχεις

Όλα τα ζώδια έχουν ένα ευαίσθητο σημείο, που αν το χτυπήσεις μπορούν να γίνουν άκρως επικίνδυνα.

Όλα τα ζώδια έχουν ένα ευαίσθητο σημείο, που αν το χτυπήσεις μπορούν να γίνουν άκρως επικίνδυνα.

ΚΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΞΟΤΗΣ:

Επικίνδυνοι, γιατί ο ένας είναι η προσωποποίηση της ωμής βίας και ο άλλος (Τοξότης), δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για τις συνέπειες των πράξεών του, άπαξ και το ματάκι του γυρίσει ανάποδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ο Δίδυμος μπορεί να αδιαφορήσει μέχρι να σκάσουν τα μέσα σου και να σε βγάλει τρελό, ενώ σε κοροιδεύει κατάμουτρα, ενώ η Παρθένος, παραείναι δολοπλόκα και κακιασμένη όταν θυμώσει. Βασικά, θεωρώ ότι η Παρθένος είναι ικανή να ασκήσει πολύ πόνο, χωρίς να βλεφαρίσει.

ΤΑΥΡΟΣ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Δεν θέλουν να γίνουν κακοί, αλλά θα γίνουν και κακοί κι επικίνδυνοι, επειδή το πείσμα είναι το ψωμοτύρι τους και η εκδίκηση, φίλη τους καλή. Δεν θέλεις να μπλέξεις μαζί τους, γιατί δεν πρόκειται ποτέ να δεις καλοσύνη όταν σε μισήσουν.

ΛΕΩΝ – ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Φόρα παρτίδα εκφράζουν ότι νιώθουν και σε αρπάζουν από τον λαιμό και σε κάνουν και ρεζίλι όπου βρεθείς κι όπου σταθείς. Ο Λέων είναι επικίνδυνος γιατί δεν βλέπει μπροστά του όταν θυμώσει κι ο Υδροχόος γιατί δεν υπολογίζει κανέναν και τίποτα. Ψοφήστε τώρα! Ο Λέων διατάζει να ψοφήσεις κι ο Υδροχόος γελάει με τον πόνο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Ο Σκορπιός σκοτώνει χωρίς τύψεις γιατί κάποιος του έκανε βαβα στα συναισθήματα κι ο Αιγόκερως γιατί πρέπει ψυχαναγκαστικά να πετύχει τον στόχο του (όσο ποταπός ή χαζός κι αν είναι), διαφορετικά, δεν τα βρίσκει με τον εαυτό του τα βράδια πριν κοιμηθεί και πέφτει αυτό-τιμωρία! Ψιτ! Ο Σκορπιός είναι πονηράδα: μην τον εμπιστεύεσαι όταν πονάει. Κακό σκυλί χωρίς ψόφο, γίνεται…

ΖΥΓΟΣ:

Ξέρει να σε κοροϊδέψει, να σε εκμεταλλευτεί, να σε δει να γίνεσαι ένα με το χώμα και να σε κοιτάει στα μάτια με λατρεία, ενώ τα έχει οργανώσει όλα εκείνος. Δεν θέλει να σε πληγώσει βασικά, αλλά θα το κάνει, αν πληγωθεί ο ίδιος. Αυτά.

ΙΧΘΥΣ:

Αυτόν δεν τον λες και καλά στα μυαλά, επομένως, γιατί πρέπει να το αναλύσω περισσότερο; Προσπαθεί να είναι καλός, αλλά όταν γίνεται κακός, αδιαφορεί για τις συνέπειες. Όχι γιατί κουβαλά ψυχρό αίμα, αλλά γιατί κουβαλάει Ποσειδώνα που τραγουδάει νανουρίσματα, όταν σκοτώνει…

Τα σχόλια είναι κλειστά.