Τα κορίτσια που έχουν γάτες είναι καλύτερα για σχέση !!!

Γιατί τα κορίτσια που έχουν γάτες είναι καλύτερα για σχέση;

Νιάου βρε γατούλα με την ροζ μυτούλα κτλ. Ναι ναι. Καθόλου τυχαίο δεν είναι που οι γάτες ταυτίζονται με την αγάπη, την τσαχπινιά και τον ερωτισμό.

Γι’ αυτό και εσύ που τις λατρεύεις φέρεις στην προσωπικότητα σου όλα εκείνα που θα σε στέψουν την πιο λαμπερή και δοτική σύντροφο.

1
Μεγάλη καρδιά

Μπορείς να αγαπήσεις με όλη σου την καρδιά όχι μόνο μια αλλά όσες γάτες βρεθούν στο δρόμο σου. Εννοείται ότι έχεις αποθέματα αγάπης και ικανότητα να κάνεις ευτυχισμένο έναν άνδρα.

2
Σωστή αναλογία

Οι γατομαμάδες ξέρουν να κρατούν τις ισορροπίες. Να δίνουν αγάπη αλλά και ελευθερία. Ο,τι αναζητά ένας άντρας.

3
Δέσμευση

Το να έχεις γάτα στο σπίτι και να τη φροντίζεις είναι μια δέσμευση που με χαρά αναλαμβάνεις. Με την ίδια χαρά θα αφοσιωθείς και στη σχέση σου φροντίζοντας να μην του λείπει τίποτα.

4
Γέλιο

Όλοι ξέρουμε πόσα βιντεάκια με αστεία στιγμιότυπα κυκλοφορούν στο internet με τα καμώματα των χαριτωμένων τετράποδων. Και όλα βγάζουν πολύ γέλιο. Κάτι που εκτιμάς εσύ ως γατομάνα. Κάτι που αναζητάς και στη ζωή σου. Το γέλιο και τη χαρά.

5
Μοίρασμα

Όταν έχεις γάτα ξέρεις να μοιράζεσαι –ακόμη και τον καναπέ σου. Και αν ξέρεις να μοιράζεσαι έχεις κατακτήσει το 80% της συμβίωσης.

6
Υπευθυνότητα

Η γάτα – όσο ανεξάρτητη και αν είναι – θέλει φροντίδα και η φροντίδα ευθύνη. Αυτό που χρειάζεται και ένα σπιτικό, μια οικογένεια.

7
Υπομονή

Όταν θέλεις να δουλέψεις και η γάτα σουλατσάρει στα χαρτιά και το πληκτρολόγιο σου εσύ απλά υπομένεις και δείχνεις κατανόηση. Τι άλλο να ζητήσει ένας άντρας;

8
Ουσιαστική ευτυχία

Αρκεί να σου τριφτεί η γάτα για να ξεχάσεις τα πάντα, άγχη και νεύρα. Η μαγική συνταγή για μια ήρεμη ζωή.

9
Προστασία

Ανάμεσα στη γάτα σου και εσένα δεν μπαίνει κανείς. Ξέρεις να είσαι προστατευτική, ξέεις να δημιουργείς «ομάδα».

10
Ευτυχία

Όλες οι έρευνες πλέον επιβεβαιώνουν ότι τα κατοικίδια – και δη οι γάτες – προσφέρουν ευτυχία και ψυχική ανάταση. Και ο ευτυχισμένος άνθρωπος δεν μπορεί παρά να σκορπά ευτυχία.

11
Ένστικτο

Η γάτα σου δεν μιλά άρα μαθαίνεις μέσα από τις κινήσεις και τις αντιδράσεις της να αντιλαμβάνεσαι τι θέλει, τι έχει ανάγκη. Αυτό το ταλέντο θα το εκτιμήσει πολύ ο σύντροφος σου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.