Τα τρία ζώδια που δεν ακολουθούν ποτέ τους κανόνες και τα δύο που πάντα τους ακολουθούν

Τα υπόλοιπα είναι και έτσι και αλλιώς ....

Τα τρία ζώδια που δεν ακολουθούν ποτέ τους κανόνες και τα δύο που πάντα τους ακολουθούν

Σε ποια ζώδια ανήκουν οι άνθρωποι που δεν ακολουθούν ποτέ τους κανόνες και σε ποια εκείνοι που σκέφτονται πάρα πολύ καλά κάθε πράξη τους, αλλά και «το τι θα πει ο κόσμος;».

Οι μεν πιστεύουν πως οι κανόνες έχουν φτιαχτεί για να σπάνε οι δε το αντίθετο

Τα ζώδια που δεν ακολουθούν τους κανόνες

Δίδυμοι

Ως ζώδιο του μεταβλητού σταυρού, οι απρόβλεπτες κινήσεις είναι βούτυρο στο ψωμί τους. Βλέπουν τους κανόνες, τους κατανοούν, αλλά στέκονται απέναντί τους με σκεπτικισμό. Κυβερνήτης τους είναι ο Ερμής, ο πλανήτης των αλλαγών και της επικοινωνίας. Όπως ακριβώς τα μικρά παιδιά που μπορούν να χαλάσουν ένα παιχνίδι για να δουν πως λειτουργεί από μέσα, έτσι και οι Δίδυμοι θέλουν να κατανοήσουν πως λειτουργούν τα πράγματα. Ουσιαστικά, τους αρέσει να αποσταθεροποιούν τα πράγματα, να μπερδεύουν τους άλλους και να προκαλούν έναν χαμό, για να δουν πώς θα αντιδράσουν οι γύρω τους και να ζουν με περιπετειώδη τρόπο.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι ατρόμητοι. Ως ζώδιο της φωτιάς κινούνται από την -σχεδόν πάντα- ανικανοποιήτη φύση τους. Ειδικά οι Τοξότες είναι «ειδικοί» στο να σπάνε τους κανόνες. Είναι εκείνοι που σας πιέζουν να μιλήσετε για να συναισθήματά σας, να είστε αυθεντικοί. Σε αντίθεση με τους Διδύμους, δεν θέλουν να δοκιμάσουν τα όριά σας, αλλά να ανακαλύψουν την αλήθεια. Επιθυμία τους είναι να φτάσουν στην καρδιά των γεγονότων και τίποτα δεν μπορεί να τους κρατήσει μακριά από αυτό.

Υδροχόος

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου έχουν τη φήμη των πολύ δημιουργικών ανθρώπων, που σκέφτονται αντισυμβατικά. Οι Υδροχόοι λειτουργούν με τους δικούς τους ρυθμούς, αν και πολλοί θεωρούν ότι δεν είναι ικανοί να ζήσουν εκτός ορίων. Σε αντίθεση με τα δύο παραπάνω ζώδια, οι Υδροχόοι επαναστατούν με πολύ συγκεκριμένο λόγο. Πολεμούν για όσα πιστεύουν και πιέζουν το σύστημα εκ των έσω. Για παράδειγμα, θα ανέβουν πολύ εύκολα στην εξουσία, για να αλλάξουν τους όρους μέσα από το σύστημα!

Τα δύο ζώδια που δεν ξεφεύγουν ποτέ

Ταύρος

Οι πιστοί Ταύροι ακολοθούν πάντα τους κανόνες. Ως ζώδιο της γης, ο Ταύρος βρίσκει γαλήνη στη σιγουριά και την ρουτίνα. Θέλει να έχει όρια, να τα ακολουθεί και να μην αλλάζουν συχνά. Δεν του αρέσουν οι ανατροπές, ενώ βάζει όρια τόσο στον ίδιο του τον εαυτό, όσο και στους άλλους. Δεν ξεφεύγει ποτέ και τηρεί πιστά τα πιστεύω του. Το ίδιο φυσικά περιμένει να κάνουν και οι γύρω του.

Λέων

Όλοι γνωρίζουν πως οι Λέοντες αγαπούν την προσοχή. Και ενώ μερικοί άνθρωποι (όπως οι Δίδυμοι, για παράδειγμα) κερδίζουν το ενδιαφέρον μέσω των απρόβλεπτων κινήσεών τους, οι Λέοντες βρίσκονται στο επίκεντρο επειδή αντικατοπτρίζουν το ιδανικό. Τους ενδιαφέρει η κομψή εμφάνιση, η διαχρονική ομορφιά και η σωστή συμπεριφορά. Θέλουν να είναι η βάση που όλοι θα επιστρέφουν και θα ζητούν συμβουλές, ενώ συχνά διακρίνονται ως οι καλύτεροι υπάλληλοι, ιδίως αν βρίσκονται σε κάποια διευθυντική θέση. Ορισμένες φορές εκνευρίζονται που κανένας άλλος δεν ακολουθεί τους κανόνες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα υποβάλλουν τον εαυτό τους σε οποιαδήποτε ανεπίτρεπτη συμπεριφορά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.