Τέμπη: «Δεν θα ξανακούσω μπαμπάκα μου, θειούλη μου» – Ραγίζει καρδιές ο πατέρας των διδύμων που σκοτώθηκαν

«Τι ευχές να πεις σε έναν πατέρα που δεν θα έχει στις γιορτές τα παιδιά του, άτοπες και ανούσιες» γράφει σε ανάρτηση ο κ. Νίκος Πλακιάς με αφορμή την γιορτή του Αγίου Νικολάου
Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του πατέρα των διδύμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν μαζί με την ξαδέρφη τους στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, εννιά μήνες μετά την τραγωδία που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Ήταν το πρώτο τους ταξίδι με τρένο

Πρόκειται για τις δίδυμες αδερφές, Θωμαή και Χρύσα Πλακιά, και την τους ξαδέρφη Αναστασία Πλακιά. Εκείνο ήταν το πρώτο τους ταξίδι με τρένο και δυστυχώς σε αυτό βρήκαν τραγικό θάνατο ενώ επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζαν μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας του 2023.

Γιορτάζει σήμερα χωρίς τις κόρες και την ανιψιά του
Σήμερα ημέρα του Αγίου Νικολάου, ο πατέρας τους κ. Νίκος Πλακιάς ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τις κόρες τους και την ανιψιά του στο Facebook που του λείπουν, καθώς η φετινή γιορτή του ονόματός του είναι η πρώτη χωρίς τα παιδιά του και την αγαπημένη του ανιψιά.

Δεξιά και αριστερά οι δίδυμες αδερφές, Θωμαή και Χρύσα, και στη μέση η ξαδέρφη τους, Αναστασία

«Αντί για χρόνια πολλά, βάλτε τρία στολίδια στο δέντρο σας για τα κορίτσια μου, δυο ίδια για τα δίδυμα και ένα διαφορετικό για την Αναστασία, γιατί τόσο πολύ τους άρεσε να βλέπουν φώτα, δέντρα και το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων (…) Καλές γιορτές να έχετε και πριν πάτε για ύπνο κάντε ένα χάδι στα παιδιά σας σαν να είναι το τελευταίο γιατί εγώ ούτε αυτό δεν πρόλαβα», γράφει μεταξύ άλλων ο κ. Πλακιάς και συγκινεί.

Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά
«Του Αγίου Νικολάου σήμερα. Πολλοί από σας σκέφτονται εάν πρέπει να μου ευχηθούν ή όχι.

Τι ευχές να πεις σε έναν πατέρα που δεν θα έχει στις γιορτές τα παιδιά του, άτοπες και ανούσιες, απλώς να με βοηθήσουν και να γνωρίζω ότι νοιάζεστε για μένα.

Το γνωρίζω, βλέπω στα πρόσωπά σας τις εκφράσεις σας.

Πώς να γιορτάσω όταν αύριο δεν θα ακούσω τα ποδοβολητά τους στην σκάλα του σπιτιού μου για να μου κάνουν έκπληξη με τα δώρα τους.

Δεν θα ακούσω “μπαμπά μου, μπαμπάκα μου, θειούλη μου”.

Δεν θα μαλώσουμε ποια θα βάλει το αστέρι στο δέντρο, δεν … δεν… δεν… ατέλειωτα.

Αντί για χρόνια πολλά, βάλτε τρία στολίδια στο δέντρο σας για τα κορίτσια μου, δυο ίδια για τα δίδυμα και ένα διαφορετικό για την Αναστασία, γιατί τόσο πολύ τους άρεσε να βλέπουν φώτα, δέντρα και το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων.

Κάντε το και όταν θα είμαι πολύ δυνατός θα βάλω εγώ το αστέρι στο δέντρο του σπιτιού μου για όλους εσάς.

Καλές γιορτές να έχετε και πριν πάτε για ύπνο κάντε ένα χάδι στα παιδιά σας σαν να είναι το τελευταίο γιατί εγώ ούτε αυτό δεν πρόλαβα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.