Θεσσαλονίκη: Πέθανε τρίχρονο κοριτσάκι στο Ιπποκράτειο – Μήνυση από τους γονείς

Ημερομηνία:

Μετά από λίγες ημέρες νοσηλείας η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε
Στο φως ήρθε ένα ακόμη ανατριχιαστικό συμβάν με θύμα ένα παιδί. Συγκεκριμένα ένα τρίχρονο κοριτσάκι πέθανε στο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης, με τους γονείς να καταθέτουν μήνυση προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα ιατρικού λάθους.

Η περιπέτεια που κατέληξε σε τραγωδία για το τρίχρονο κοριτσάκι ξεκίνησε τη Μεγάλη Τρίτη, όταν εισήχθη στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με πρήξιμο στον αστράγαλο.

Μετά από λίγες ημέρες νοσηλείας η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, με τους γιατρούς του νοσοκομείου να εξετάζουν ακόμη και την πιθανότητα της νόσου «Kawasaki».

Υπέστη και εγκεφαλικό οίδημα
Μετά τη βιοψία που πραγματοποιήθηκε, αποκλείστηκε τόσο το ενδεχόμενο οξείας συστηματικής αγγειίτιδας, όσο και εκείνο του long covid, καθώς εντοπίστηκαν αντισώματα στον οργανισμό του.

Με την κατάσταση της υγείας του να χειροτερεύει, το τρίχρονο κοριτσάκι διακομίστηκε διασωληνωμένο το Σάββατο στο Ιπποκράτειο, στις 12 το μεσημέρι, όπου μέσα σε περίπου δυόμιση ώρες, κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr οι γιατροί δεν κατέληξαν σε διάγνωση, γεγονός που εγείρει ερωτήματα ως προς τα αίτια που επέφεραν τον θάνατο. Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι υπέστη και εγκεφαλικό οίδημα.

Μήνυση από τους γονείς
Οι γονείς αρνούμενοι να πιστέψουν την τραγική εξέλιξη οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας προκειμένου να καταθέσουν μήνυση για τον θάνατο του παιδιού τους, εκφράζοντας υποψίες περί ιατρικού λάθους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα ρίξει «φως» στον θάνατο του τρίχρονου παιδιού.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πρεμιέρα της Μουσικοθεατρικής Παράστασης ΄΄Στης ψυχής το...

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ "ΣΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟ ΚΑΠΗΛΕΙΟ" 2ος χρόνος επιτυχίας Πρεμιέρα Τετάρτη...

Θεσσαλονίκη: Κοσμοσυρροή για ΔΕΘ και συναυλία Ρέμου...

Η 90ή ΔΕΘ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ παράλληλα...

Πρεμιέρα της Μουσικοθεατρικής Παράστασης ΄΄Στης ψυχής το...

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ "ΣΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟ ΚΑΠΗΛΕΙΟ" 2ος χρόνος επιτυχίας Πρεμιέρα Τετάρτη...

Θεσσαλονίκη: Κοσμοσυρροή για ΔΕΘ και συναυλία Ρέμου...

Η 90ή ΔΕΘ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ παράλληλα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έκρηξη στη Motor Oil: Νεκρός και ο δεύτερος τραυματίας

O εργαζόμενος νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο...

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα εδραιώνει τη θέση της ως πυλώνας σταθερότητας σε μια ασταθή περιοχή

Το κυριακάτικο μήνυμα του Πρωθπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Στην...

Δήμος Ηράκλειο:Μια σημαντική είδηση στην ανασκόπηση του Αλέξη Καλοκαιρινού

Καλημέρα. Εύχομαι να είστε καλά! Η κήρυξη περιοχών του...

Πόθεν Έσχες: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής

Ποιοι είναι υπόχρεοι για την υποβολή των δηλώσεων πόθεν...