Τι σκέφτονται οι άνδρες όταν κάνουν σεξ;

Μπορεί οι γυναίκες να είμαστε εγκεφαλικά πλάσματα και να ερεθιζόμαστε όταν πραγματικά ο καλός μας πάει το μυαλό μας σε… άλλα επίπεδα, όμως είναι γεγονός ότι την ώρα της ερωτικής επαφής και οι άνδρες έχουν το μυαλό τους σε λειτουργία!

Ναι, μπορεί να σου κάνει εντύπωση καθώς ίσως έχεις συνηθίσει την μόνιμη επωδό ότι οι εκπρόσωποι του άλλου φύλου σκέφτονται με ένα άλλο μέρος του σώματός τους, όμως τελικά αποδεικνύεται βάσει ερευνών, αλλά και βάσει μαρτυριών ότι τελικά και ο ανδρικός εγκέφαλος την ώρα του σεξ είναι σε λειτουργία, κάνοντας διάφορες σκέψεις.

Ας δούμε, όμως, μαζί ποιες είναι οι πιο συνηθισμένες σκέψεις που κάνουν οι άνδρες την ώρα του σεξ:

«Πώς την… έριξα»;

Την ώρα, λοιπόν, που κάνετε για πρώτη φορά σεξ και ο καλός σου τα… δίνει όλα για να σε εντυπωσιάσει και του μείνεις αξέχαστος, η πρώτη σκέψη που περνάει από το μυαλό του είναι η εξής: «Πώς τα κατάφερα»; Με άλλα λόγια προσπαθεί εκείνη την ώρα να καταλάβει ποιο κόλπο ή ποια ατάκα του ήταν αυτό που σε έπεισε να πέσεις στο κρεβάτι μαζί του.

«Λες να αποτύχω»;

Το άγχος της απόδοσης καταλαμβάνει κάθε άνδρα κάθε φορά που κάνει έρωτα για πρώτη φορά με μια νέα σύντροφο. Από το αν θα καταφέρει να… ανταποκριθεί βιολογικά μέχρι το αν θα μπορέσει να σε ικανοποιήσει, μιας και ο ανδρικός εγωισμός δεν δέχεται με τίποτα το να μείνει η καλή του χωρίς οργασμό. Κάπως έτσι προκύπτει και η εξήγηση για τον προσποιητό οργασμό, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα…

«Πρέπει να αρχίσω πάλι γυμναστική»

Young couple having sex in the bed – Romantic lovers making love in the bedroom – People relationship and sexual concept

Ένα ακόμα άγχος του άνδρα την ώρα του σεξ είναι να μην λαχανιάσει κάνοντας το… κάτι παραπάνω και πείτε στις φίλες σας μετά ότι κουράστηκε στα 10 πρώτα λεπτά! Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο βλέπει το σεξ και σαν… αγώνα δρόμου. Για το καλό σου, ευχόμαστε αυτός να είναι μαραθώνιος και όχι κατοστάρι!

«Να πάω πιο γρήγορα»;

Το θέμα του ρυθμού αγχώνει αρκετά τους άνδρες, οι οποίοι δεν σταματάνε να σκέφτονται αν έχουν πιάσει τη σωστή ταχύτητα.

Πολύ αργά ή πολύ γρήγορα, προσπαθούν να βρουν την ιδανική ισορροπία, προσπαθώντας συνήθως να αποκωδικοποιήσουν τα… βογγητά σου. Τώρα, αν τα καταφέρνουν τελικά ή όχι, αυτό είναι ένα άλλο θέμα!

«Πότε ξεκινήσαμε»;

Επειδή ο άνδρας δεν θέλει να είναι το σεξ μαζί του υπόθεση του ενός λεπτού, κρατάει χρόνο νοητά για να ξέρει πότε ξεκινήσατε και αν το πάει καλά αναφορικά με τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Οπότε, αν τον δεις να μετράει ψιθυριστά μην αγχωθείς. Δεν μετράει τις γυναίκες με τις οποίες έχει πάει, συμπεριλαμβανομένης κι εσένα, αλλά τα δευτερόλεπτα που είναι μέσα σου.

«Τι ώρα παίζουμε»;

Θα σε απογοητεύσουμε, αλλά καμιά φορά και ο άνδρας μπορεί να βαρεθεί το σεξ μαζί σου, αλλά από ευγένεια δεν το δείχνει. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι άλλα θέματα για εκείνον πιο σημαντικά κυκλοφορούν στο… μυαλουδάκι του, κάνοντας το σεξ μαζί σου υπόθεση μάλλον δευτερευούσης σημασίας σε σχέση τουλάχιστον με την αγαπημένη του ομάδα.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από marieclaire.fr

Τα σχόλια είναι κλειστά.