Την Πέμπτη συζητούν οι λοιμωξιολόγοι για την FL – ΠΣΑΠ: Οι παίκτες κινδυνεύουν με κατάθλιψη

Την Πέμπτη τελικά θα συζητήσει η επιτροπή λοιμωξιολόγων το ενδεχόμενο επανεκκίνησης του αθλητισμού σε Football League, Γ’ Εθνική και ίσως ερασιτεχνικό. Η συνεδρίαση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα, όμως τελικά πήρε παράταση δύο ημερών.

Ο ΠΣΑΠ έστειλε νέα επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενακη και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, εκφράζοντας τον προβληματισμό του.

Στην επιστολή σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι πολλοί ποδοσφαιριστές της κατηγορίας «έρχονται αντιμέτωποι και με το φάντασμα της κατάθλιψης», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Ο ΠΣΑΠ με νέα επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενακη και τον γγα κύριο Γιώργο Μαυρωτά, εκφράζει τον έντονο προβληματισμό του για την νέα αναβολή της συζήτησης από την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, του αιτήματος της Football League για να επιστρέψουν οι ομάδες στις ομαδικές προπονήσεις που αρχικά μετατέθηκε από την Παρασκευή 15/01 για σήμερα Τρίτη 19/01 και δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ», αναφέρεται στην ενημέρωση του ΠΣΑΠ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.