Το BestPrice.gr επιβραβεύει 173 ηλεκτρονικά καταστήματα

BestPrice Customer Review Awards 2018

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, τo BestPrice λαμβάνει υπόψη τις αξιολογήσεις των καταναλωτών και αναδεικνύει τα ηλεκτρονικά καταστήματα με τις καλύτερες πρακτικές και εξυπηρέτηση.

To BestPrice, στα πλαίσια της προσπάθειάς του να συμβάλλει στη βελτίωση του ηλεκτρονικού εμπορίου και της αγοραστικής εμπειρίας που αποκομίζει ο καταναλωτής, προάγει τα ηλεκτρονικά καταστήματα που αξιολογούνται θετικά από τους πελάτες τους ως προς τον επαγγελματισμό τους και την εξυπηρέτηση που προσφέρουν.

Έτσι, με βάση τις αξιολογήσεις των χρηστών, το BestPrice.gr επιβραβεύει 173 καταστήματα που ξεχώρισαν για την εξυπηρέτησή τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το BestPrice.gr επισκέπτονται σε μηνιαία βάση πάνω από 2,7 εκατομμύρια χρήστες, ενώ συνεργάζεται με περισσότερα από 1.851 καταστήματα.

Τα βραβεία λαμβάνουν χώρα σε ετήσια βάση με στόχο να αποτελέσουν κίνητρο για την περαιτέρω βελτίωση της πελατοκεντρικής προσέγγισης στο ηλεκτρονικό επιχειρείν.

Το BestPrice.gr είναι η δημοφιλής πλατφόρμα αναζήτησης και σύγκρισης προϊόντων με πάνω από 7,4 εκατομμύρια προϊόντα και 2,7 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα. Είναι ο πιο γρήγορος, έξυπνος και ασφαλής τρόπος αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.