Το πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψης του Κ. Μητσοτάκη στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει από σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Ηράκλειο, ενώ θα κλείσει την περιοδεία στο ορεινό Ρέθυμνο..

Σήμερα, Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος της ΝΔ θα παραβρεθεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικη πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου στις 6.00μ.μ. στο κέντρο «Αναδρομές» στις Κάτω Αρχάνες Ηρακλείου.

Στην εκδήλωση, θα τον καλωσορίσει ο Γραμματέας της ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκης, ενώ το παρών θα δώσουν ο επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ κ. Β. Μεϊμαράκης, ο Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ κ. Κ. Τσιάρας, ο επικεφαλής της Ομάδας των Ευρωβουλευτών της ΝΔ κ. Μ. Κεφαλογιάννης, ο Βουλευτής Λασιθίου και Τομεάρχης Ναυτιλίας κ. Γ. Πλακιωτάκης, ο Βουλευτής Ρεθύμνου και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γ. Κεφαλογιάννης και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αλ. Μαρκογιαννάκης, καθώς και πλήθος στελεχών του Κόμματος από όλη την Κρήτη. Την βραδιά θα ανοίξει ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Βαγγέλης Καρκανάκης.

Αύριο, Σάββατο 19 Ιανουαρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει διαδοχικές επισκέψεις ξεκινώντας από το εργοτάξιο του δρόμου Ηράκλειο – Μεσαρά στην περιοχή της Αγ. Βαρβάρας, στο χωριό Άγιοι Δέκα του Δήμου Γόρτυνας στις 9:40π.μ., καθώς και στη Γεωργική Σχολή Μεσσαράς και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσαράς.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει επίσκεψη στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαιστού στις 11:00π.μ. και βόλτα στο κέντρο της πόλης των Μοιρών.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας τους θα είναι η Ιερά Μονή Παναγίας Καλυβιανής κι αμέσως μετά, στη 1:30μ.μ. το Τυμπάκι, όπου ο Κ. Μητσοτάκης και τα στελέχη της ΝΔ θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη με εκπροσώπους Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων Κρήτης, το Προεδρείο της Ομάδας Αμπελουργών και Ελαιοπαραγωγών Κρήτης και Εκπροσώπους των ΤΟΕΒ Μεσσαράς στην αίθουσα του Αγροτικού Συλλόγου Τυμπακίου, στο πρώην Δημαρχείο Τυμπακίου.

Η περιοδεία στον νομό Ηρακλείου θα ολοκληρωθεί με επισκέψεις στα χωριά Ασήμι στις 3:00 μ.μ. και Πύργος στις 4:00μ.μ., όπου θα τον υποδεχθούν κάτοικοι της περιοχής. Αργά το απόγευμα του Σαββάτου θα επισκεφθεί το Πέραμα στις 6:30μ.μ. και τα Ανώγεια του νομού Ρεθύμνου στις 8:30μ.μ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δυο θρύλοι του ποδοσφαίρου στο Ρέθυμνο: Ο...

Δυο εμβληματικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, o Τάκης Φύσσας...

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά για...

24–29 Οκτωβρίου 2026 Με ιδιαίτερη χαρά και βαθιά συγκίνηση, η...

Δυο θρύλοι του ποδοσφαίρου στο Ρέθυμνο: Ο...

Δυο εμβληματικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, o Τάκης Φύσσας...

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά για...

24–29 Οκτωβρίου 2026 Με ιδιαίτερη χαρά και βαθιά συγκίνηση, η...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συνάντηση του Δημάρχου Χανίων με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης

Στο επίκεντρο οι σχολικές υποδομές και η ενίσχυση της...

ΙΤΕ:Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συνάντηση των εταίρων του ευρωπαϊκού έργου AETHERIA

Η συνάντηση των εταίρων του ευρωπαϊκού έργου AETHERIA για...

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Σουμελά για πρώτη φορά στο Ρέθυμνο

24–29 Οκτωβρίου 2026 Με ιδιαίτερη χαρά και βαθιά συγκίνηση, η...