Τραγικό φινάλε για την αγνοούμενη οικιακή βοηθό στην Κρήτη

Δυστυχώς το πτώμα γυναίκας που είχε βρεθεί στις 6 Ιουλίου στην παραλία της Επισκοπής, ταυτοποιήθηκε οτι ανήκει στην 50χρονη από τη Βουλγαρία

Τραγικό φινάλε για την αγνοούμενη οικιακή βοηθό στην Κρήτη

Τραγική δυστυχώς είναι η κατάληξη στην υπόθεση της 50χρονης Νικολίνα Ντιμίτροβα, της οικιακής βοηθού που είχε χαθεί από το Ηράκλειο στις 22 Ιουνίου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το πτώμα γυναίκας που είχε βρεθεί στις 6 Ιουλίου στην παραλία της Επισκοπής, δυστυχώς ταυτοποιήθηκε οτι ανήκει στην 50χρονη μητέρα από τη Βουλγαρία.

Η επίμονη έρευνα του «Τούνελ» που έκανε το Λιμενικό και την Αστυνομία του Ρεθύμνου να συντονιστούν, άναψε το φως στην υπόθεση της οικιακής βοηθού που είχε χαθεί στην Κρήτη.

Το πτώμα γυναίκας που είχε βρεθεί στις 6 Ιουλίου στην παραλία της Επισκοπής στο Ρέθυμνο και έφερε κοινά στοιχεία με την αγνοούμενη Νικολίνα Ντιμίτροβα όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπή, απέκτησε την ταυτότητά του αφού πέρασε κυριολεκτικά από σαράντα κύματα. Ανήκει στην ταλαιπωρημένη 50χρονη με καταγωγή από τη Βουλγαρία που εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

Όλο αυτό το διάστημα οι συγγενείς της είχαν την ελπίδα ότι παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που είχε, είναι ζωντανή και θα εντοπιστεί.

Δεν έδωσαν όλοι έμφαση στη σορό στο Ρέθυμνο γιατί από το χώρο της ιατροδικαστικής τους είπαν ότι έφερε λάμα στο πόδι από παλαιότερο χειρουργείο κάτι που η οικογένεια πίστευε ότι δεν ίσχυε στην περίπτωση της Νικολίνας. Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν τότε ότι δεν πρέπει να είναι η δική τους αγνοούμενη αλλά περίμεναν εργαστηριακά την απάντηση.

Χρειάστηκε να περάσουν έξι μήνες ώστε το DNA που είχε δώσει ο γιος της στη Γερμανία, να ανάψει το φως.

Η άτυχη μητέρα είχε χαθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 22 Ιουνίου. Πιστεύεται ότι πήρε από εκεί το πλοίο της γραμμής για Πειραιά αλλά ποτέ δεν έφτασε.

Έπεσε στη θάλασσα και τα ρεύματα την παρέσυραν στο Ρέθυμνο όπου εντοπίστηκε.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που είχε εξετάσει τη σορό όταν βρέθηκε, δεν εντοπίστηκαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Για την εξαφάνισή της είχε σημάνει Missing Alert. cretalive.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.