Υφυπουργείο Αθλητισμού: «Η απέλπιδα προσπάθεια της ΕΠΟ να ευθυμήσει τους φιλάθλους»

Δεν άφησε χωρίς απάντηση το Υφυπουργείο Αθλητισμού την απάντηση, μέσω διαρροής, της ΕΠΟ στις δηλώσεις του Αυγενάκη ο οποίος κατηγόρησε την ομοσπονδία ότι «κοροϊδεύει και δεν εφαρμόζει την ολιστική μελέτη». Η ΕΠΟ ισχυρίστηκε ότι την εφαρμόζει αθόρυβα και από το Υφυπουργείο την κατηγόρησαν ότι κάνει «απέλπιδα προσπάθεια να ευθυμήσει τους φιλάθλους».

Η διαρροή της ΕΠΟ: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Οικογένεια, επαγγελματική και ερασιτεχνική, υιοθέτησε με απόλυτη ομοφωνία την Ολιστική Μελέτη των FIFA και UEFA.

Η Ολιστική Μελέτη, σε συνεργασία της ΕΠΟ με τις FIFA και UEFA, υλοποιείται ήδη αθόρυβα και με σταθερά βήματα, σε συγκεκριμένες πτυχές της.

Χωρίς την ΕΠΟ και το αυτόνομο- αυτοδιοικούμενο Ελληνικό Ποδόσφαιρο στο σύνολό του, ουδείς άλλος μπορεί να υλοποιήσει τη Μελέτη αυτή, όπως άλλωστε και η ίδια ρητά αναφέρει.

Κατά συνέπεια, η επαναλαμβανόμενη αμετροεπής συμπεριφορά τού Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού και το κουραστικό επικοινωνιακό παραλήρημά του επιβεβαιώνουν για πολλοστή φορά τους λόγους που επανειλημμένα αρνείται να συναντήσει τη FIFA και την UEFA, και μόνο αυτό»…

Η απάντηση του Υφυπουργείου Αθλητισμού: «Δεν μπορεί να μην εκτιμηθεί η απέλπιδα προσπάθεια της ΕΠΟ να ευθυμήσει τους φιλάθλους όλης της χώρας με την έμπνευσή της περί «αθόρυβης υλοποίησης της Ολιστικής Μελέτης»!

ΥΓ.: «Αυτόνομος» = αυτός που καθορίζει μόνος του τους νόμους.

Ευτυχώς, στην Ελληνική Δημοκρατία και στην έννομη τάξη της, οι νόμοι ψηφίζονται στην Ολομέλεια της Βουλής κι όχι στα γραφεία οποιασδήποτε Ομοσπονδίας»…

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.