180 νέες θέσεις στον Δήμο Χανίων μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας

Ημερομηνία:

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στον ΟΑΕΔ

Από τον Δήμο Χανίων ανακοινώνεται πως ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/ συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων» οκτάμηνης διάρκειας, με τη δημοσίευση της σχετικής πρόσκλησης από τον ΟΑΕΔ και την ανάρτησή της στον διαδικτυακό τόπο του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα, για τον Δήμο Χανίων προκηρύσσονται συνολικά 180 θέσεις εργασίας, όπου διανέμονται ως εξής:
• 18 θέσεις ΠΕ (Διοικητικού, Οικονομικού, Πληροφορικής, Ψυχολόγων, Κοινωνικών Λειτουργών, Γεωπόνων κ.τ.λ.)
• 24 θέσεις ΤΕ (Διοικητικών, Λογιστικής, Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Βιβλιοθηκονόμων, Φυσιοθεραπευτών, Νοσηλευτών κ.τ.λ.)
• 70 θέσεις ΔΕ (Διοικητικού/Λογιστικού, Πληροφορικής, Νοσηλευτών, Αποθηκάριων, Κλητήρων, Οδηγών, Μαγείρων κ.τ.λ.)

• 68 θέσεις ΥΕ (Εργατών Καθαριότητας, Εργατών Πρασίνου, Βοηθών Τραπεζοκόμων, Βοηθητικό Προσωπικό Οικοδόμων, Βοηθητικού προσωπικού Καθαριότητας κ.τ.λ.)
Το πρόγραμμα απευθύνεται στους εγγεγραμμένους στο Μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους που πληρούν τις ειδικότερες προϋποθέσεις συμμετοχής που αναφέρονται στη σχετική πρόσκληση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους, ηλεκτρονικά έως και την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στον ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), όπου και αναφέρονται, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και η ανάλογη διαδικασία.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τραυματίστηκε 20χρονος τουρίστας στο φαράγγι της Σαμαριάς...

Ο νεαρός που διέσχισε τον εθνικό δρυμό με γκρουπ...

Απόδραση 25χρονου πακιστανού από την Αγροτική Φυλακή...

Θα αποφυλακιζόταν σε λίγους μήνες αλλά προτίμησε να… αποδράσει....

Τραυματίστηκε 20χρονος τουρίστας στο φαράγγι της Σαμαριάς...

Ο νεαρός που διέσχισε τον εθνικό δρυμό με γκρουπ...

Απόδραση 25χρονου πακιστανού από την Αγροτική Φυλακή...

Θα αποφυλακιζόταν σε λίγους μήνες αλλά προτίμησε να… αποδράσει....
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο ο νέος Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηρακλείου

Αντικαθιστά τον προηγούμενο ΟΕΥ του 2011, αντιμετωπίζει διαχρονικές δυσλειτουργίες,...

«Σκοτώσαμε τον νέο αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων του Ιράν», λέει το Ισραήλ

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη, ότι σκότωσε τον...

Έμπρακτη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ζητάει η Ελένη Βατσινά

Κοινοβουλευτική παρέμβαση της βουλευτή Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ και Τομεάρχη Μικρομεσαίας...