Η Ντόρα Μπακογιάννη κατέθεσε μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου

Ημερομηνία:

Την κατάθεση μήνυσης κατά του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, για συκοφαντική δυσφήμιση προανήγγειλε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, απαντώντας στον χαρακτηρισμό ότι είναι «κομματάρχης Ερντογάν».

«Προς κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη: Η μήνυση για την συκοφαντική δυσφήμιση επανακατατίθεται. Τώρα δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από τον επαίσχυντο νόμο περί ευθύνης υπουργών» ανέφερε η κ. Μπακογιάννη σε ανάρτησή της στο Twitter.Νωρίτερα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Καμμένος δήλωσε -αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη- ότι «προσβάλλει το στράτευμα ο αδελφός της κομματάρχη Ερντογάν».

«Λάθος του πρωθυπουργού η στήριξη της ήδη νεκρής συμφωνίας των Πρεσπών. ‘Έγκλημα του Κούλη φερόμενου ως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποκαλεί τον έλληνα ΥΕΘΑ, τον Ναύαρχο, τον βάτραχο Αποστολάκη, Σπαντιδάκη. Προσβάλλει το στράτευμα ο αδελφός της κομματάρχη Ερντογάν» σημείωσε στην ανάρτησή του ο πρώην υπουργός Άμυνας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Empower Forward – Women in Sports: Επόμενος...

Η δράση της Stoiximan σε συνεργασία με την Ελληνική...

Παραιτήθηκε η Κίμπερλι Γκιλφόιλ – «Ψευδείς οι...

Την παραίτησή της μέσω του Χ ανακοίνωσε η πρέσβης...

Empower Forward – Women in Sports: Επόμενος...

Η δράση της Stoiximan σε συνεργασία με την Ελληνική...

Παραιτήθηκε η Κίμπερλι Γκιλφόιλ – «Ψευδείς οι...

Την παραίτησή της μέσω του Χ ανακοίνωσε η πρέσβης...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related