Κερδίζει και πείθει η Εθνική (1-0 στην Αρμενία)

Την τρίτη της νίκη στα προκριματικά του Euro 2020 και δεύτερη συνεχόμενη, πανηγύρισε το βραδυ της Παρασκευής (15/11) η Ελλάδα επικρατώντας με 1-0 της Αρμενίας στο Ερεβάν. Το σκορ μοιάζει φτωχό επειδή οι Ελληνες διεθνείς ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν τους τρεις βαθμούς χάρις στο παρθενικό γκολ του Λημνιού με το εθνόσημο και άφησαν ελπίδες για το μέλλον. Αρα, θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ.

Επίσης, ζήτησαν και πέναλτι ου Χαμπαρτζουμιάν στον Γιαννούλη, δείχνοντάς του μάλιστα και κίτρινη κάρτα για θέατρο στο 21’. Όμως, πρόκειται για λάθος του Πολωνού διαιτητή.

Το 1-0 έγινε στο 24’ από το Λημνιό με ασίστ του Γιαννούλη. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη γαλανόλευκη.

Εκτός από τον σκόρερ, για την Ελλάδα ξεχώρισαν και οι Γαλανόπουλος, Μπακασέτας ενώ θετικός ήταν και ο Γιαννούλης.

Η ουσία είναι ότι μετά την εξαιρετική εικόνα απέναντι στη Βοσνία, η νέα Εθνική του Τζον Φαν’τ Σχιπ ξεπέρασε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ το εμπόδιο των Αρμένιων και έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Διαιτητής ήταν ο Πολωνός Πάβελ Ρατσκόφσκι.

Κίτρινες: 39′ Μπαρσεγκιάν, 77′ Χοβσεπιάν, 84′ Εντιγκαριάν – 21′ Γιαννούλης, 41′ Σταφυλίδης, 45′ Μάνταλος

ΑΡΜΕΝΙΑ (Άμπραχαμ Χασμανιάν): Αϊρεπατιάν, Χαμπαρτζουμιάν, Βοσκανιάν (83′ Αβετισιάν), Τσαλισίρ, Ισχανιάν, Κ. Χοβνανισιάν, Γκριγκοριάν, Χοβσεπιάν (78′ Εντιγκαριάν), Μπαρσεγκιάν, Βαρντανιάν (59′ Σαρκίσοφ), Καραπετιάν.

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν’τ Σιπ): Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος, Λημνιός, Μάνταλος (66′ Μασούρας), Μπακασέτας (81′ Δώνης), Παυλίδης (74′ Κουλούρης).

Τα σχόλια είναι κλειστά.