«Βόμβες» Κούγια για την υπόθεση Σαββίδη, ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Χείμαρρος ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση Σαββίδη, ΠΑΟΚ και Ξάνθης:

1) «Τα στοχεία είναι αδιάσειστα», 2) «Εχουμε θέμα εγκυρότητας του περσινού πρωταθλητή», 3) «Ο Γραμμένος δεν πρέπει να κοιμάται», 4) «Υπάρχει και το σοβαρό θέμα της νομιμότητας των χρημάτων», 5) «Εχω στα χέρια μου έγγραφα που αφορούν άλλη ομάδα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στο One Channel:

«Το θέμα είναι σπουδαίο. Και τα στοιχεία είναι αδειάσειστα. Τα τελευταία δύο χρόνια η Ξάνθη συμμετέχει στο Πρωτάθλημα με διαφορετικό ιδιοκτήτη. Με τη συμμετοχή της αυτή, καθόρισε τον πρωταθλητή, το ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν. Εχουμε σπουδαίο θέμα το οποίο η ΕΕΑ πρέπει να αναδείξει άμεσα γιατί έχουμε θέμα εγκυρότητος του πρωταθλητή.

Εγω προσωπικά έχω στα χέρια μου έγγραφα που αφορούν άλλη ομάδα που συμμετείχε τα προηγούμενα χρόνια στη Super League και που είχε γίνει μεταβίβαση στις 27/2/2015. Λίγες μέρες πριν ο αγοραστής είχε πωλήσει πολύ σπουδαίο ακίνητο, και αυτό είχε περιέλθει στην ιδιοκτησία προσώπου το οποίο είχε άμεση σχέση με τον ΠΑΟΚ.

Υπάρχει και ένα πολύ σοβαρό θέμα ακόμη, της νομιμότητας των χρημάτων. Γιατί δεν έχουμε να κάνουμε με 20,30, 100 χιλιάδες αλλά με 10 εκατομμύρια ευρώ.

Μου κάνει εντύπωση, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο οποίος δεν πρέπει να κοιμάται από χθες (σ.σ. προχθές) το βράδυ, προσπάθησε με ακραίο τρόπο το καλοκαίρι να επιβάλει στον ΚΑΠ τη δυνατότητα να μορεί παρά το νόμο μία ομάδα Super League να έχει πολυιδιοκτησία. Ολοι ξέρουμε από πού προέρχεται ο κ. Γραμμένος και τι κάνει τελευταία στο ποδόσφαιρο. Αρα σε κάθε περίπτωση, προκύπτει θέμα αξιοπιστίας της διοίκησης της ΕΠΟ»

Τα σχόλια είναι κλειστά.