Φιλική νίκη του Πλατανιά απέναντι στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Ημερομηνία:

Φιλικό παιχνίδι και  Τσικνοπέμπτη για τον Πλατανιά με την ομάδα του Γιάννη Τάτση να αντιμετωπίζει την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ σε προπονητικού χαρακτήρα φιλικό στο Μάλεμε.

Ο Γιαννιώτης τεχνικός είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους ποδοσφαιριστές του εκτός από τους τραυματίες Ουές, Τσαμούρη, Ρουσσάκη και Κραγιόπουλο βγάζοντας τα συμπεράσματά του εν όψει του αγώνα της Δευτέρας (24/2) με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη 18η αγωνιστική της SL2.

Με ελλείψεις αγωνίστηκε και η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ η οποία προετοιμάζεται για τα παιχνίδια των πλέι άουτ της Γ’ Εθνικής, τα οποία ξεκινούν σε λίγες ημέρες, με την ομάδα του Νίκου Μαθιουδάκη να αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα της τον Άγιο Νικόλαο.

Ο Πλατανιάς επικράτησε με 2-1, με τέρματα των Εϊσντεν που έκανε το 1-0 και Βουκελάτου που σημείωσε το τελικό 2-1. Ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει σε 1-1 για τη ΣΥΝΚΑ ο Νικόλτσης.

Μετά το πέρας του φιλικού, τόσο οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, όσο και τα επιτελεία αυτών, τηρώντας το έθιμο της Τσικνοπέμπτης, οργάνωσαν μπάρμπεκιου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μουντιάλ 2026: Ο πόλεμος ΗΠΑ – Ιράν...

Ο πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν αναγκάζει τη FIFA...

Σουηδία – Ελλάδα 2-2: Εξαιρετική για 50...

Η Εθνική μας ήταν εξαιρετική για 50 λεπτά κόντρα...

Μουντιάλ 2026: Ο πόλεμος ΗΠΑ – Ιράν...

Ο πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν αναγκάζει τη FIFA...

Σουηδία – Ελλάδα 2-2: Εξαιρετική για 50...

Η Εθνική μας ήταν εξαιρετική για 50 λεπτά κόντρα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Άσπρα Άλογα του Ερρίκου Ίψεν στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Τετάρτη 10, Πέμπτη 11 και Παρασκευή 12 Ιουνίου, στις...

Ρέθυμνο:Είχε στην κατοχή του περίπου δύο κιλά κάνναβη

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών στο...