Πέτσας : Η σύζυγός μου έχει κοροναϊό, εξ αποστάσεως η κυβερνητική ενημέρωση

Ημερομηνία:

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Facebook πως η σύζυγός του είναι θετική στον κοροναϊό, και αυτό θα αλλάξει τον τρόπο που ο ίδιος θα ενημερώνει τους πολιτικούς συντάκτες.

Όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook: «Η σύζυγός μου εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και θεωρήσαμε σκόπιμο να εξεταστούμε και οι δυο για τον κοροναϊό (COVID-19).

Το Ινστιτούτο Παστέρ απεφάνθη προ ολίγου ότι εγώ είμαι αρνητικός, αλλά η σύζυγός μου είναι θετική στον #covid_19.

Εγώ και τα παιδιά δεν έχουμε κανένα σύμπτωμα, ενώ η σύζυγός μου είναι καλά και παραμένει απομονωμένη από την υπόλοιπη οικογένεια. #Μένουμε_σπίτι λοιπόν τις επόμενες ημέρες.

Θα συνεχίσω την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τις εμφανίσεις μου και τα υπόλοιπα καθήκοντά μου εξ’ αποστάσεως, τηλεφωνικά ή/και με ηλεκτρονικό τρόπο.

Θα αντιμετωπίσουμε όλοι τον #covid_19 ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας».Η σύζυγός μου εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και θεωρήσαμε σκόπιμο να εξεταστούμε και οι δυο για τον κορονοϊό (COVID-19).
Το Ινστιτούτο Παστέρ απεφάνθη πρό ολίγου ότι εγώ είμαι αρνητικός, αλλά η σύζυγός μου είναι θετική στον #covid_19. Εγώ και τα παιδιά δεν έχουμε κανένα σύμπτωμα, ενώ η σύζυγός μου είναι καλά και παραμένει απομονωμένη από την υπόλοιπη οικογένεια.
#Μένουμε_σπίτι λοιπόν τις επόμενες ημέρες.
Θα συνεχίσω την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τις εμφανίσεις μου και τα υπόλοιπα καθήκοντά μου εξ’ αποστάσεως, τηλεφωνικά ή/και με ηλεκτρονικό τρόπο.
Θα αντιμετωπίσουμε όλοι τον #covid_19 ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Tι θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ...

Εντείνονται οι συζητήσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης για τα...

Δημητριάδης: Με σιωπή απαντά το Μαξίμου στον...

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Δημητριάδη, πρώην γενικού γραμματέα του...

Tι θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ...

Εντείνονται οι συζητήσεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης για τα...

Δημητριάδης: Με σιωπή απαντά το Μαξίμου στον...

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Δημητριάδη, πρώην γενικού γραμματέα του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χανιά:Η Καρυάτιδα! του Γιώργου Καπουτζίδη στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου

Η ΚΑΡΥΑΤΙΔΑ! του Γιώργου Καπουτζίδη Θέατρο Ανατολικής Τάφρου 15 Ιουλίου ΧΑΝΙΑ Σκηνοθεσία: Κατερίνα Μαυρογεώργη Η...

Λασίθι:Είχε στην κατοχή του έξι δενδρύλλια κάνναβης,ακατέργαστη κάνναβη και ζυγαριά

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών...

Χανιά:Μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο Μίμη Πλέσσα στο Φρούριο Φιρκά

ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ αλλιώς! με την ορχήστρα Vamos Παρασκευή 17 Ιουλίου...