«Μένοντας στο σπίτι συντροφιά με ένα βιβλίο»

Ημερομηνία:

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου και ημέρα γενεθλίων του αγαπημένου Δανού συγγραφέα των παιδιών, Χανς Κρίστιαν Άντερσεν (2 Απριλίου), η Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη ενημερώνει ότι στο χώρο της στοάς του μεγάρου Αχτάρικα, στοά «Νίκου Χ. Γιανναδάκη», λειτουργεί «Η μικρή μας ανταλλακτική βιβλιοθήκη» για μικρούς και μεγάλους. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία στους φιλαναγνώστες αφενός να πάρουν κάποιο βιβλίο, να το διαβάσουν και να το επιστρέψουν και αφετέρου να εμπλουτίσουν αυτή την βιβλιοθήκη με διάφορα δικά τους βιβλία που ενδεχομένως δεν τα χρειάζονται.

Διαβάζοντας, χαρίζοντας και τηρώντας τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του COVID-19 …μένουμε στο σπίτι συντροφιά με ένα βιβλίο!

Να υπενθυμίσουμε ότι η Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη προσαρμοσμένη στις ανάγκες των ημερών, λόγω της πανδημίας του COVID-19, δηλώνει παρούσα και κρατά ανοικτούς τους διαύλους επικοινωνίας με το αναγνωστικό κοινό.

Στην ηλεκτρονική σελίδα www.vikelaia.gr, και συγκεκριμένα στην ψηφιακή βιβλιοθήκη http://vikelaia.gr/index.php/services/digitallibrary, οι ενδιαφερόμενοι, εξ αποστάσεως, έχουν πρόσβαση σε ψηφιακά βιβλία, αρχεία, εφημερίδες αλλά και εκδηλώσεις.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Κρήτη θα έχει πάνω από 12...

Στο 85% οι πληρότητες των ξενοδοχείων τον Οκτώβριο, λέει...

Ξεκίνησαν μετά από ένα χρόνο οι εγκρίσεις...

Τι περιλαμβάνουν οι αποφάσεις του υπουργείου Τουρισμού. Δύο καταδυτικά πάρκα...

Η Κρήτη θα έχει πάνω από 12...

Στο 85% οι πληρότητες των ξενοδοχείων τον Οκτώβριο, λέει...

Ξεκίνησαν μετά από ένα χρόνο οι εγκρίσεις...

Τι περιλαμβάνουν οι αποφάσεις του υπουργείου Τουρισμού. Δύο καταδυτικά πάρκα...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τα ταξίδια μακροζωίας το next big thing της ταξιδιωτικής βιομηχανίας

Την ίδια στιγμή τα ταξίδια νοσταλγίας διεκδικούν τη… θέση...

Κλιματική αλλαγή: Το λιώσιμο των πάγων και τα ηφαίστεια – Ίσως αρχίσουν να ξυπνούν πιο συχνά

Οι παγετώνες προστάτευαν έως σήμερα την επιφάνεια της γης...

Αυτό είναι το μυστικό που κρύβεται πίσω από την αρμονία στη σχέση

Μια σχέση δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση. Ωστόσο η...

Η Κρήτη θα έχει πάνω από 12 εκ. αφίξεις τουριστών όταν “ανοίξει” το Καστέλι

Στο 85% οι πληρότητες των ξενοδοχείων τον Οκτώβριο, λέει...