Κρήτη:Σε Δημόσια Διαβούλευση η Περιφερειακή Στρατηγική και το Επιχειρησιακό Σχέδιο για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία

Ημερομηνία:

Σε Δημόσια Διαβούλευση η Περιφερειακή Στρατηγική και το Επιχειρησιακό Σχέδιο για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου, στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κρήτης (ψηφιακή εργαλειοθήκη – crowd participation), η Περιφερειακή Στρατηγική και το Επιχειρησιακό Σχέδιο για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία (link) στο νησί.

Το σχετικό κείμενο τέθηκε σε δημόσια ανάρτηση πριν την έγκριση του, προκειμένου η Περιφέρεια Κρήτης να λάβει υπ’ όψιν τις απόψεις θεσμικών παραγόντων, φορέων, επιχειρηματιών και πολιτών του τόπου για τη θεσμική οργάνωση της κοινωνικής οικονομίας αλληλεγγύης στην Περιφέρεια. Της ανάρτησης του κειμένου προηγήθηκαν επίσης δύο πρόσφατες, σχετικές με το θέμα, εκδηλώσεις σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο (27 και 28 Ιουλίου αντίστοιχα). Σε αυτές παρουσιάστηκαν, παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών Ρεθύμνου και Ηρακλείου (Μαρίας Λιονή και Νίκου Συριγωνάκη αντίστοιχα), Αντιδημάρχων των οικείων περιφερειακών ενοτήτων, κοινωνικών επιχειρηματιών και φυσικών προσώπων – οι βασικοί άξονες της Περιφερειακής Στρατηγικής και του Επιχειρησιακού Σχεδίου.

Επιπρόσθετα, αποδόθηκαν σε δικαιούχους βεβαιώσεις παρακολούθησης των Σεμιναρίων για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία, που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Περιφέρεια Κρήτης με εργαστήρια του Πανεπιστημίου Κρήτης. Με τη δημόσια διαβούλευση, τις πραγματοποιηθείσες και τις επόμενες σχετικές εκδηλώσεις σε Χανιά και Λασίθι, η Περιφέρεια Κρήτης στοχεύει σε μια ευρέως αποδεκτή στρατηγική, καθώς και την ενεργό συμβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης στην ανάπτυξη του πεδίου της κοινωνικής οικονομίας στη Κρήτη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήλωση του Βουλευτή Χανίων Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για...

Με αφορμή τα απειλητικά συνθήματα που αναγράφηκαν στο γραφείο...

Δήλωση του Δημάρχου Χανίων για τα απειλητικά...

Καταδικάζω απερίφραστα τα συνθήματα που γράφτηκαν στο πολιτικό γραφείο...

Δήλωση του Βουλευτή Χανίων Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη για...

Με αφορμή τα απειλητικά συνθήματα που αναγράφηκαν στο γραφείο...

Δήλωση του Δημάρχου Χανίων για τα απειλητικά...

Καταδικάζω απερίφραστα τα συνθήματα που γράφτηκαν στο πολιτικό γραφείο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σέβη Βολουδάκη: Απειλητικά συνθήματα στο γραφείο της – «Θάνατος στη ΝΔ, γκαζάκια στα σπίτια σας»

Απειλητικά συνθήματα έγραψαν άγνωστοι στο πολιτικό γραφείο της υφυπουργού...

Δήλωση του Δημάρχου Χανίων για τα απειλητικά συνθήματα κατά της Σέβης Βολουδάκη

Καταδικάζω απερίφραστα τα συνθήματα που γράφτηκαν στο πολιτικό γραφείο...