Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης ο διαδικτυακός Αγώνας για την πρόληψη του καρκίνου.

Ημερομηνία:

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, ο Σύλλογος στήριξης ασθενών με νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο» θα πραγματοποιήσει για δεύτερη χρονιά φέτος έναν διαδικτυακό Αγώνα για την πρόληψη του καρκίνου.

Η δράση θα ξεκινήσει στις 10 Οκτωβρίου 2021 και θα λήξει με την εξάντληση των 1.000 πακέτων συμμετοχής (racepack). Ως επίσημη ημερομηνία λήξης έχει οριστεί η 18η Νοεμβρίου που είναι η Παγκόσμια Ημέρα του καρκίνου του παγκρέατος.

Όπως τονίζουν οι διοργανωτές: «Ο καρκίνος δεν είναι μια λέξη που φοβόμαστε αλλά μια πραγματικότητα που πολλές φορές αλλάζει και γίνετε παρελθόν. Στο σύλλογο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο» τον κοιτάμε στα μάτια, τον αντιμετωπίζουμε μαζί και πάντα με την καθοδήγηση των λειτουργών σωματικής και ψυχικής υγείας. Η πανδημία επηρέασε σημαντικά όλους μας και πολλοί προληπτικοί έλεγχοι αμελήθηκαν. Γι’ αυτό σήμερα στέλνουμε εμφατικά το μήνυμα της εγρήγορσης απέναντι στη νόσο.»

Όλοι μπορούν να βοηθήσουν να μεταδοθεί αυτό το μήνυμα δηλώνοντας συμμετοχή στον Αγώνα μέσα από το www.efzo.gr. Με την εγγραφή θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τις ημέρες και ώρες παράδοσης του racepack, που περιλαμβάνει ένα μπλουζάκι, με συλλεκτικό σχέδιο από την εικαστικό Χρύσα Δαμιανίδου, μια τσάντα πολλαπλών χρήσεων και ενημερωτικό έντυπο.

Οι διοργανωτές επισημαίνουν: «Δηλώστε συμμετοχή, παραλάβετε το πακέτο, βάλτε τη μπλούζα και φωτογραφηθείτε όπου θέλετε! Στη συνέχεια, αναρτήστε τη φωτογραφία στα social με τα hashtag# efzometonkarkino και #efzorun21 #περιφερεια_κρητης και tag στο INSTAGRAM @creteregion και FACEBOOK Περιφέρεια Κρητης/ Region of Crete.

Σκοπός μας είναι να διαδώσουμε το μήνυμα της αξίας της πρόληψης και με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να συνεχίσουμε την στήριξη των άπορων ασθενών με πληρωμή ενοικίων, λογαριασμών, τροφίμων, εισιτηρίων και όποιας άλλης εξατομικευμένης ανάγκης έχουν, πάντα σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες των νοσοκομείων.»

Ο Σύλλογος «Ευ Ζω με τον καρκίνο» θέλοντας να συμβάλει στην στήριξη των πληγέντων από το σεισμό της Δευτέρας 27/9/2021 θα διαθέσει μέρος των εσόδων του Αγώνα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρητης σε σεισμόπληκτες οικογένειες ογκολογικών ασθενών .
Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές του διαδικτυακού αγώνα για την πρόληψη του καρκίνου: «Σε αυτή τη μάχη κανένας δεν πρέπει να είναι μόνος. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το αδύνατο δυνατό και μπορούμε να γίνουμε συνοδοιπόροι σ’αυτόν τον αγώνα.»
Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συναπάντημα 38 Ετών Ρεθύμνης Τίτου...

20 Σεπτεμβρίου 2025 Εξ αφορμής της συμπληρώσεως 38 ετών από...

Ο Σεπτέμβρης φέρνει αύξηση 6% – “Η...

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Κ. Κώτσογλου, μιλά για την πορεία...

Συναπάντημα 38 Ετών Ρεθύμνης Τίτου...

20 Σεπτεμβρίου 2025 Εξ αφορμής της συμπληρώσεως 38 ετών από...

Ο Σεπτέμβρης φέρνει αύξηση 6% – “Η...

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Κ. Κώτσογλου, μιλά για την πορεία...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 22 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Συναπάντημα 38 Ετών Ρεθύμνης Τίτου Συλλιγαρδάκη

20 Σεπτεμβρίου 2025 Εξ αφορμής της συμπληρώσεως 38 ετών από...

Ο Σεπτέμβρης φέρνει αύξηση 6% – “Η Κρήτη δεν είναι μόνο ήλιος και θάλασσα”

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Κ. Κώτσογλου, μιλά για την πορεία...

Στη Βουλή το πακέτο της ΔΕΘ – Κατατίθεται και ψηφίζεται εντός του Οκτωβρίου

Η κυβέρνηση τρέχει να φέρει στη Βουλή τις εξαγγελίες...