Ρέθυμνο:Συγχαρητήρια επιστολή από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ προς τους γυμναστές και την ομάδα καλοσφαίρησης

Ημερομηνία:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Ρεθύμνου

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γενικού Λυκείου Ρεθύμνου εκφράζουν τα ολόθερμα συγχαρητήριά τους προς τον κ. Γιώργο Θεοδοσουλάκη, τον κ. Κώστα Πλευράκη, γυμναστές του Λυκείου και προς την ομάδα μαθητριών καλαθοσφαίρισης του σχολείου.

Το 1ο ΓΕΛ Ρεθύμνου συμμετείχε για το σχολικό έτος 2021-22 στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης στην κατηγορία κοριτσιών, κερδίζοντας επάξια το χάλκινο κύπελλο καθώς και την 1η θέση στα δημόσια σχολεία της χώρας.

Η Διευθύντρια του Λυκείου, κα Μυρωνάκη Άννα, στην εκδήλωση αποφοίτησης του 1ου ΓΕΛ Ρεθύμνου, τίμησε τους δύο καθηγητές με αναμνηστικές πλακέτες και τους συνεχάρη για την επιτυχία τους, μία επιτυχία που ήρθε με πολύ προσπάθεια, καλή συνεργασία και κόπο.
Ευχαριστούμε για το έργο τους τον κ. Γιώργο Θεοδοσουλάκη και τον κ. Κώστα Πλευράκη, προπονητές και καθηγητές του 1ου ΓΕΛ Ρεθύμνου κι ευχόμαστε στους ίδιους αλλά και στην ομάδα τους να έχουν επιτυχίες σε ότι επιλέξουν να κάνουν.

Η ομάδα του κ. Πλευράκη και του κ Θεοδοσουλάκη, 1ο ΓΕΛ Ρεθύμνου: Πατσάνι, Καμπανάκη, Μανιουδάκη, Βεργιτσάκη, Κωνσταντινίδου, Μεργέμογλου, Ζολώτα Ε., Ζολώτα Μ., Δροσουλάκη, Ζαμπετάκη, Κουλάκη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Ρεθύμνου

.Μετά τιμής! Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας
Βασίλης Βαμβακάς Δέσποινα Μαυράκη

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:1.000 κράνη από τον ΟΦΥΠΕΚΑ για τους...

ΟΦΥΠΕΚΑ: 1.000 ΚΡΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ ΚΟΥΡΤΑΛΙΩΤΗ Χίλια...

Παρεμβάσεις Δημάρχου Ρεθύμνης –...

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, Πρόεδρος Π.Ε.Δ. Κρήτης και Πρόεδρος της...

Ρέθυμνο:1.000 κράνη από τον ΟΦΥΠΕΚΑ για τους...

ΟΦΥΠΕΚΑ: 1.000 ΚΡΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ ΚΟΥΡΤΑΛΙΩΤΗ Χίλια...

Παρεμβάσεις Δημάρχου Ρεθύμνης –...

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, Πρόεδρος Π.Ε.Δ. Κρήτης και Πρόεδρος της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η βιταμίνη που μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής

Το σώμα παράγει βιταμίνη D από την έκθεση στο...

Όσοι στολίζουν νωρίς το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι πιο ευτυχισμένοι

Και η επιστήμη συμφωνεί. Αν πιστεύετε ότι ο στολισμός του...

Το αγαπημένο τρόφιμο της καρδιάς

Δύο μερίδες την εβδομάδα μειώνουν κατά 36% τον καρδιαγγειακό...