Ηράκλειο:Ο Μιχάλης Καραμαλάκης στην εκδήλωση για τον κρητικό οίνο

Ημερομηνία:

Στη διήμερη εκδήλωση με τίτλο «Αμπελουργός» 5000 χρόνια κρητικού οίνου» που διοργάνωσαν το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, σε συνεργασία με το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, έδωσε το «παρών» ο Μιχάλης Καραμαλάκης. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας», συνομίλησε με εκπροσώπους οινοποιών, μέλη του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης Wines of Crete και ενημερώθηκε για τα θέματα που τους απασχολούν.

Τα μέλη του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης, ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στον κ. Καραμαλάκη και συζήτησαν μαζί του για τα προβλήματα του αμπελουργικού κλάδου, τις πρόσφατες καταστροφές που υπέστησαν λόγω καιρικών συνθηκών και επιπροσθέτως για την ιστορία του κρητικού αμπελώνα.

Με το πέρας της εκδήλωσης ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε:

«Με χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση να συμμετάσχω στην εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, σε συνεργασία με το Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης Wines of Crete. Πρόκειται για μια εξαιρετική εκδήλωση όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γευτούν τις εξαιρετικές ποικιλίες κρασιών των κρητικών παραγωγών και ταυτόχρονα να εξερευνήσουν την ιστορία του αμπελουργικού κλάδου. Τα συγχαρητήρια μου στους διοργανωτές για την εξαίσια εκδήλωση».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Δημοτικές Ενότητες...

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας υπέβαλε νωρίς το πρωί...

Αυστηρό μήνυμα Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας στη σύσκεψη...

«Το μείζον είναι η αντιπλημμυρική θωράκιση, όχι οι εκ...

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Δημοτικές Ενότητες...

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας υπέβαλε νωρίς το πρωί...

Αυστηρό μήνυμα Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας στη σύσκεψη...

«Το μείζον είναι η αντιπλημμυρική θωράκιση, όχι οι εκ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Η κακοκαιρία σταμάτησε, η μεγάλη μάχη τώρα αρχίζει – Η επόμενη ημέρα της καταστροφής

Η κακοκαιρία υποχώρησε, τα νερά αρχίζουν σταδιακά να τραβιούνται...

Όλυμπος: Στην UNESCO και με έργα 13,2 εκατ. ευρώ για την προστασία του

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Σταύρος Παπασταύρου, αναφέρθηκε στην παγκόσμια προβολή...

Ελαιόλαδο: Η τιμή που άνοιξε τη νέα σεζόν – Πόσο απέχει από τα προηγούμενα χρόνια

Στο επίκεντρο η παραγωγή, το κόστος και η πορεία...

Τι μπορεί να μας διδάξει ο Οκτώβριος για τη ζωή;

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που έρχεται... αθόρυβα. Ο Οκτώβριος...