Ηράκλειο:Δήλωση Μ. Φραγκάκη μετά το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Ημερομηνία:

Μετά τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας, ο κ. Μανώλης Φραγκάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
«Οι πολίτες του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, την 8η Οκτωβρίου 2023, έκαναν την επιλογή τους. Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση δώσαμε, ως παράταξη, μια δύσκολη μάχη μαζί με τους συνεργάτες μου, τους οποίους ευχαριστώ πολύ! Ευχαριστώ επίσης τους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους καθώς και την οικογένεια μου για την αμέριστη στήριξη. Παρά το αποτέλεσμα αυτής της αναμέτρησης, δηλώνω υπερήφανος για το έργο που αφήνουμε εγώ και οι συνεργάτες μου ως παρακαταθήκη.
Οι πολίτες αποφάσισαν να εμπιστευτούν στον κ. Βασίλη Κεγκέρογλου το «τιμόνι» της διοίκησης του Δήμου μας για τα επόμενα πέντε χρόνια. Τον συγχαίρω δημόσια για την ξεκάθαρη νίκη του.
Εύχομαι για το καλό του τόπου μας, η νέα Δημοτική Αρχή που θα αναλάβει τα καθήκοντα της την 1η Ιανουαρίου 2024, να αξιοποιήσει όλα όσα -με σκληρή δουλειά και κόπο- καταφέραμε να δημιουργήσουμε, όλα αυτά τα χρόνια.
Η επόμενη ημέρα στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας απαιτεί συνεργασία και συναινέσεις προς όφελος των πολιτών, δεδομένων των μεγάλων προκλήσεων και των ακόμη μεγαλύτερων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας.
Είμαι υπερήφανος που υπήρξα Δήμαρχος αυτού του τόπου και θα συνεχίσω να κάνω ό,τι πρέπει, μέχρι να παραδώσω τη σκυτάλη του Δήμου στον κ. Κεγκέρογλου. Είμαι υπερήφανος που παρά τις μεγάλες αντιξοότητες και δυσκολίες που κληθήκαμε να διαχειριστούμε, αφήνουμε πίσω μας σημαντικό έργο και απτό αποτύπωμα σε μια σειρά από τομείς της δημοτικής λειτουργίας. Υπερήφανος για τον αγώνα που δώσαμε ακόμα κι αν χάσαμε. Ο τόπος αυτός μας έχει όλους ανάγκη, απ’ όποιο μετερίζι κι αν τον υπηρετούμε».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Εικόνες πολέμου στο Ηράκλειο τη νύχτα...

Εικόνες καταστροφής από τις «φουνάρες» (ένα πασχαλινό έθιμο, μια...

Η SKY express μετέφερε και φέτος το...

Το Άγιο Φως έφτασε στον Διεθνή Aερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος...

Κρήτη: Εικόνες πολέμου στο Ηράκλειο τη νύχτα...

Εικόνες καταστροφής από τις «φουνάρες» (ένα πασχαλινό έθιμο, μια...

Η SKY express μετέφερε και φέτος το...

Το Άγιο Φως έφτασε στον Διεθνή Aερολιμένα Ηρακλείου «Νίκος...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Από τα ρεκόρ στην αντοχή: Το νέο στοίχημα του ελληνικού Τουρισμού

–Η επόμενη μέρα δεν θα κριθεί από τους αριθμούς...

Ουγγαρία: Ιστορική ήττα Όρμπαν – Νίκη της αντιπολίτευσης μετά από 16 χρόνια

Ιστορική πολιτική ανατροπή σημειώθηκε στην Ουγγαρία, όπου το αντιπολιτευόμενο...

Επίδομα παιδιού: Πότε θα πληρωθεί η δεύτερη δόση

Ανοιχτή μέχρι τις 8 Μαΐου η πλατφόρμα για υποβολή...