Δήμος Ρεθύμνης : Προσωρινά εκτός λειτουργίας ο ταχυφορτιστής ηλεκτρικών οχημάτων στην πλατεία Αϊ Γιώργη Πεταλιώτη, λόγω βανδαλισμού.

Ημερομηνία:

Εκτός λειτουργίας τέθηκε ο ταχυφορτιστής ηλεκτρικών οχημάτων στην Πλατεία Αϊ Γιώργη Πεταλιώτη, από το Τμήμα Προγραμματισμού & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Δήμου Ρεθύμνης, κατόπιν σχετικής οδηγίας από την προμηθεύτρια εταιρεία.

Ειδικότερα στο πλαίσιο εργασιών συντήρησης από τεχνικούς της εταιρείας διαπιστώθηκε ότι το καλώδιο φόρτισης έχει υποστεί βανδαλισμό (δολιοφθορά με χρήση τροχού) με αποτέλεσμα να εγκυμονεί κίνδυνο η χρήση του τόσο για τον οδηγό όσο και το υπό φόρτιση όχημα.

Για λόγους ασφάλειας, λοιπόν, αποφασίστηκε να τεθεί εκτός λειτουργίας μέρος του συστήματος του φορτιστή (DC), μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη, διαδικασία η οποία είναι ήδη σε εξέλιξη.
Παρακαλούμε τους χρήστες να δείξουν κατανόηση και να γνωρίζουν ότι θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση για την επαναλειτουργία του.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στην Αθήνα εκτάκτως για τη συνεδρίαση του...

Στην Αθήνα μετέβη εκτάκτως σήμερα, 26 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος...

Δήμος Πλατανια:Απουσία Δημάρχου, λόγω συμμετοχής του σε...

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, κ. Μαλανδράκης Ιωάννης, θα απουσιάζει από...

Στην Αθήνα εκτάκτως για τη συνεδρίαση του...

Στην Αθήνα μετέβη εκτάκτως σήμερα, 26 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος...

Δήμος Πλατανια:Απουσία Δημάρχου, λόγω συμμετοχής του σε...

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, κ. Μαλανδράκης Ιωάννης, θα απουσιάζει από...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρέθυμνο:Αναβαθμισμένος και εμπλουτισμένος θα είναι ο 11ος Νικηφόρειος Δρόμος

Σε αναβαθμισμένη, επηυξημένη και βελτιωμένη έκδοση θα διεξαχθεί ο...

Βασίλης Κεγκέρογλου: Απαλλαγή των σεισμόπληκτων από τον ΕΝΦΙΑ 2026

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Βασίλη Κεγκέρογλου...