Άδωνις Γεωργιάδης: Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στον υπουργό

Ημερομηνία:

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα και βρέθηκε αντιμέτωπος για άλλη μια φορά με την οργή των εργαζομένων.

Αντιμέτωπος με διαμαρτυρίες εργαζομένων στο ΕΣΥ, βρέθηκε για ακόμα μία φορά ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα.

Ο κ. Γεωργιάδης βρέθηκε στο νοσοκομείο για τα εγκαίνια ενός νέο μηχανήματος δωρεά του Αχαιού ευεργέτη, Αθανασίου Στεφανόπουλου, με το σωματείο εργαζομένων να τον υποδέχεται με συγκέντρωση στο προαύλιο.

Με συνοδεία αστυνομίας ο Άδωνις Γεωργιάδης έφτασε στο νοσοκομείο και προσέγγισε τους εργαζόμενους που φώναζαν συνθήματα. Κάποιοι του συνέστησαν να πάει με τα πόδια, αναφερόμενοι προφανώς στα περιστατικά με τα ασανσέρ στο νοσοκομείο Ερυθρός και Παίδων Αγία Σοφία.

Έτσι είναι στις εφημερίες…

Κατά την ξενάγησή του στους εξωτερικούς χώρους του νοσοκομείου, ο Άδωνις Γεωργιάδης συνάντησε εργαζόμενους που του ζήτησαν να επισκεφθεί το νοσοκομείο όταν έχει εφημερία για να «δει τα χάλια του».

Ο υπουργός που ανάρτησε κάποια βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό από την αντιπαράθεση με τους εργαζόμενους, ακούγεται να λέει ότι «σε κάθε εφημερία γίνεται πανικός» ως κάτι φυσιολογικό, με τους υγειονομικούς να του απαντούν ότι δεν θα έπρεπε δουλεύουν υπό αυτές τις συνθήκες.

Ακολούθησε έντονος διάλογος με εργαζόμενους και συνδικαλιστές.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ληξιπρόθεσμα χρέη: Νέα ρύθμιση 72 δόσεων, άρση...

Νέα μέτρα για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς εφορία και...

Συνταγματική αναθεώρηση: Κατατίθεται η πρόταση της ΝΔ...

Με την κατάθεση της επίσημης πρότασης της Νέας Δημοκρατίας...

Ληξιπρόθεσμα χρέη: Νέα ρύθμιση 72 δόσεων, άρση...

Νέα μέτρα για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς εφορία και...

Συνταγματική αναθεώρηση: Κατατίθεται η πρόταση της ΝΔ...

Με την κατάθεση της επίσημης πρότασης της Νέας Δημοκρατίας...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Κύπρος γίνεται η έκτη χώρα της ΕΕ που εντάσσεται στο πρόγραμμα SAFE

«Δεν υπάρχει χρόνος για αναμονή. Άλλη μια χώρα βρίσκεται...

Πέθανε ο Νάσος Αθανασίου

Ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Νάσος Αθανασίου πέθανε σε...

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Τετάρτη 3 Ιουνίου

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τετάρτη 3 Ιουνίου,...

Εθνική Ελλάδας: Με μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη του Μάριου Οικονόμου

Οι Έλληνες διεθνείς θα τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου...