ΑΕΚ-Άρης: «Περιβόλι» το φύλλο αγώνα του Πορτογάλου διαιτητή για τον «ασπρομάλλη που έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά του όργανα του βοηθού»

Ημερομηνία:

«Καίει» την ΑΕΚ το φύλλο αγώνα του Πορτογάλου διαιτητή, Αρτουρ Ντίας, ο οποίος σφύριξε τον ημιτελικό Κυπέλλου, ΑΕΚ-Αρης 2-1. Ο ρέφερι επιβεβαιώνει την έκθεση του παρατηρητή αγώνα, Συμεών Τσολακίδη, για σοβαρά… θέματα που προέκυψαν στην ανάπαυλα του αγώνα, καθώς μεταξύ άλλων γράφει: «Ένας μεγάλος σε ηλικία άνδρας με άσπρα μαλλιά, φώναζε ‘Κανένα πέναλτι, εγώ είμαι το αφεντικό, δεν υπάρχει κανένα πέναλτι’. Πήγε στον πρώτο βοηθό, έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά του όργανα και του είπε ‘Άντε γ@@@, κανένα πέναλτι’».
Αναλυτικά, το φύλλο αγώνα, που δημοσιεύτηκε στο dikografies.blogspot:
-«Με την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και καθώς πηγαίναμε στα αποδυτήρια, μας πλησίασαν αρκετοί άνθρωποι από τη γηπεδούχο ομάδα, φωνάζοντας, σπρώχνοντας και τραβώντας μας γιατί ήθελαν να μάθουν το λόγο που δώσαμε πέναλτι. ‘Κανένα πέναλτι’, ‘Γιατί πέναλτι;’, ‘Γ@@@ε όλοι’, ‘Είμαι ο πρόεδρος της ΑΕΚ’, μας έλεγαν. Στο μεταξύ, ένας από αυτούς, ένας μεγάλος σε ηλικία άνδρας με άσπρα μαλλιά, φώναζε ‘Κανένα πέναλτι, εγώ είμαι το αφεντικό, δεν υπάρχει κανένα πέναλτι’. Πήγε στον πρώτο βοηθό, έβαλε τα χέρια του στα γεννητικά του όργανα και του είπε ‘Άντε γ@@@, κανένα πέναλτι’».
-«Περιμέναμε για περίπου 30 λεπτά στα αποδυτήρια γιατί αναμέναμε την αστυνομία να μας διαβεβαιώσει ότι υπήρχε κάθε ασφάλεια για να αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο. Μετά βγήκαμε στο γήπεδο, άρχισε το δεύτερο ημίχρονο και όταν τελείωσε το παιχνίδι δεν είχαμε κανένα πρόβλημα στην επιστροφή μας στα αποδυτήρια».
-«Μετά το δεύτερο γκολ της γηπεδούχου ομάδας το παιχνίδι διακόπηκε για έξι λεπτά γιατί κάτι συνέβη στο χώρο κοντά στο κόρνερ με έναν παίκτη των φιλοξενούμενων που έκανε ζέσταμα εκεί. Κανένας από την ομάδα διαιτητών ή το VAR δεν είδε τι έγινε εκεί. Δεν έχουμε κάτι άλλο να προσθέσουμε».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

100 χρόνια ΟΦΗ: Κυκλοφόρησε το επετειακό μετάλλιο

Κυκλοφόρησε το επετειακό μετάλλιο για τα 100 χρόνια του...

100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΦΗ: Παρουσίαση του Επετειακού Μεταλλίου

Η παρουσίαση θα είναι ανοικτή για τους φιλάθλους που...

100 χρόνια ΟΦΗ: Κυκλοφόρησε το επετειακό μετάλλιο

Κυκλοφόρησε το επετειακό μετάλλιο για τα 100 χρόνια του...

100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΦΗ: Παρουσίαση του Επετειακού Μεταλλίου

Η παρουσίαση θα είναι ανοικτή για τους φιλάθλους που...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΚΚΕ:Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Για την Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστών (18 Δεκεμβρίου)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστών το ΚΚΕ στέλνει...

Ηράκλειο:Τα κάλαντα στο Δήμαρχο Μαλεβιζίου είπαν παιδιά του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Παραμύθι»

Με χαρούμενες παιδικές φωνές γέμισε το Δημαρχείο Μαλεβιζίου από...

Γιώργος Μαζωνάκης: Τι δήλωσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος μετά τη μήνυση εις βάρος του τραγουδιστή

Οι δηλώσεις του νεαρού τραγουδιστή Στέφανου Παπαδόπουλου μετά τη...