Αγροτικό συλλαλητήριο: Στο πλευρό αγροτών και κτηνοτρόφων στην Αθήνα, ο Χάρης Μαμουλάκης

Ημερομηνία:

Στο πλευρό των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Κρήτης που διαμαρτυρήθηκαν για την πολιτική της Κυβέρνησης Μητσοτάκη στην Αθήνα, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 5/11 ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης συνομίλησε με τους συγκεντρωμένους τονίζοντας την συμπαράστασή του στα δίκαια αιτήματά τους και σε δήλωσή του ανέφερε: «Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης, όπως και όλης της χώρας, βρίσκονται σε αδιέξοδο. Αυτό το γεγονός, δεν έρχεται μόνο ως αποτέλεσμα της πρωτοφανούς και άδικης περικοπής των επιδοτήσεων στις οποίες προχώρησε η Κυβέρνηση, ή λόγω των οικονομικών επιπτώσεων της πανδημίας.

Το κύμα ανατιμήσεων που σαρώνει τα γεωργικά εφόδια, τις ζωοτροφές, τα λιπάσματα, κλπ, το ιδιαίτερα αυξημένο μεταφορικό κόστος, που σε περιοχές όπως η Κρήτη είναι πολύ σημαντικό, η απουσία ενισχύσεων για τις καταστροφές στην παραγωγή του ελαιολάδου την περίοδο 2019 – ‘20, η κωλυσιεργία στη διαδικασία της αναμπέλωσης, καθώς και μια σειρά καθυστερημένων κυβερνητικών αντιδράσεων σε καίρια ζητήματα, είναι καταστάσεις που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν από τους αγροτοκτηνοτρόφους.

Δυστυχώς, είναι προφανές ότι η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει γυρίσει την πλάτη στους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα της παραγωγής. Ενός τομέα που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει ισχυρό πυλώνα ανάπτυξης για την εθνική μας οικονομία, αντί να μαραζώνει.».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: «Τον είδα ενεργό στα social media»...

Μαρτυρίες στο «Τούνελ» από την τελευταία επικοινωνία του 33χρονου...

Ηράκλειο:Είχε στην κατοχή του πάνω από 2,5...

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών...

Κρήτη: «Τον είδα ενεργό στα social media»...

Μαρτυρίες στο «Τούνελ» από την τελευταία επικοινωνία του 33χρονου...

Ηράκλειο:Είχε στην κατοχή του πάνω από 2,5...

Συνελήφθη ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: «Τον είδα ενεργό στα social media» – Νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τον αγνοούμενο γιατρό

Μαρτυρίες στο «Τούνελ» από την τελευταία επικοινωνία του 33χρονου...

Εθνικό Απολυτήριο: Ο οδικός χάρτης για διάλογο 9 μηνών

Την ερχόμενη Τρίτη θα παρουσιαστεί στη Βουλή η πρόταση...

Κρήτη: Το σπαρακτικό αντίο της κόρης στη μητέρα της που χάθηκε στο φονικό τροχαίο στον ΒΟΑΚ

Η 59χρονη γυναίκα σκοτώθηκε χθες ενώ τρεις ακόμη τραυματίστηκαν...