Ανεβαίνουν στην Αθήνα οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης

Ημερομηνία:

Κρίσιμη συνάντηση με τον Κ. Τσιάρα στις 24 Ιανουαρίου στο Υπουργείο
Κρίσιμο όσο και καθοριστικό ραντεβού με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Τσιάρα στο Υπουργείο θα έχει οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης .

Η συνάντηση με τον κ. Τσιάρα όπως ανακοίνωσε ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Νομού Ηρακλείου θα γίνει την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί στο Υπουργείο και θα αφορά όλα τα καυτά προβλήματα του πρωτογενή τομέα στην Κρήτη για τα οποία ζητούν άμεσες λύσεις οι κτηνοτρόφοι κάτι που εξέφρασαν με μαζικό τρόπο στο πρόσφατο Παγκρήτιο Συλλαλητήριο που έγινε στο Ηράκλειο.

Η σχετική ανακοίνωση του Κτηνοτροφικού Συλλόγου του Νομού Ηρακλείου αναφέρει:

“Προς όλους τους κτηνοτρόφους της Κρήτης. Ο Κτηνοτροφικός σύλλογος Νομού Ηρακλείου έκλεισε ραντεβού στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τον Κώστα Τσιάρα και όλους τους αρμόδιους φορείς ώστε να επιλύσουν όλα τα ζητήματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα. Το ραντεβού θα είναι την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης . Εκεί θα είναι η συντονιστική επιτροπή του συλλαλητηρίου και επίσης λόγω ευλογιάς ένα άτομο από κάθε κτηνοτροφικό σύλλογο της Κρήτης. Για οποιοδήποτε νεότερο θα ενημερώνεστε”

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τη Δευτέρα η πρώτη σε επίπεδο Κρήτης...

Τους καταλογίζεται ότι παρουσίαζαν εικονικά μισθωτήρια για να πάρουν...

Ρόμπερντ Ρέντφορντ: Υπήρξε ο γόης του Χόλιγουντ...

Ξανθός, γαλανομάτης και γόης του Χόλιγουντ υπήρξε ο Ρόμπερτ...

Τη Δευτέρα η πρώτη σε επίπεδο Κρήτης...

Τους καταλογίζεται ότι παρουσίαζαν εικονικά μισθωτήρια για να πάρουν...

Ρόμπερντ Ρέντφορντ: Υπήρξε ο γόης του Χόλιγουντ...

Ξανθός, γαλανομάτης και γόης του Χόλιγουντ υπήρξε ο Ρόμπερτ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Λιποπρωτεΐνη(a) [Lp(a)]: Ένας υποτιμημένος καρδιαγγειακός παράγοντας κινδύνου

*Το άρθρο υπογράφει η Δρ. Χρυσούλα Φραγκιαδάκη, Καρδιολόγος, Ιατρός ΕΣΥ. Πόσες...

Ευρώ: Σημείωσε τη μεγαλύτερη άνοδο των τελευταίων τέσσαρων χρόνων

Ενόψει της επικείμενης μείωσης των επιτοκίων από την Ομοσπονδιακή...