Άνωγεια: Στον εισαγγελέα ο 33χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 32χρονης

Ημερομηνία:

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 33χρονος που κατηγορείται ότι βίασε μια 32χρονη γυναίκα στα Ανώγεια στην Κρήτη. Να θυμίσουμε ότι ο άνδρας υποστηρίζει ότι ό, τι συνέβη έγινε με τη συναίνεση της 32χρονης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ Χανίων, στις 19:25 το απόγευμα ο κατηγορούμενος πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου.

Ο ιατροδικαστής, που εξέτασε τη γυναίκα, διαπίστωσε ότι υπάρχουν ενδείξεις και πάρα φύση βιασμού της. Το θύμα, που είχε έρθει στην Κρήτη για διακοπές με τον σύντροφο της κατέθεσε το πρωί στις αστυνομικές αρχές Ηρακλείου.

Τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος

Από την πλευρά του ο φερόμενος ως δράστης υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε βίαιος, αλλά η ερωτική συνεύρεση ήταν συναινετική και για αυτό τον λόγο δεν εγκατέλειψε την 32χρονη, αλλά αντίθετα παρέμεινε στο Κέντρο Υγείας.

Η κοπέλα είχε πάει το βράδυ του Σαββάτου με τον σύντροφο της στα Ανώγεια για να παρακολουθήσει μια μουσική εκδήλωση. Στη συνέχεια έκαναν παρέα με τον φερόμενο ως δράστη και έναν φίλο του. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, ο 33χρονος τη μέθυσε με δόλο.

Γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής, ο 33χρονος προθυμοποιήθηκε να τη μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για να της παρασχεθεί ιατρική βοήθεια. Όταν η γυναίκα έφτασε στο Κέντρο Υγείας, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν φορούσε εσώρουχο και ότι υπήρχε σεξουαλική πράξη σε βάρος της, ενημερώνοντας άμεσα την Αστυνομία.

Στη συνέχεια, η 32χρονη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Ο φερόμενος ως δράστης αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Έξω από το δικαστικό Μέγαρο, συγκεντρωμένοι πολίτες φώναξαν συνθήματα κατά της βίας σε βάρος των γυναικών. «Για τους βιασμούς φταίνε οι βιαστές, καμία μόνη» έγραφε το πανό της «Φεμινιστικής Αλληλεγγύης Ηρακλείου».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Ραντεβού με την Ιστορία και την παράδοση...

Με μεγάλη λαμπρότητα και την προσήκουσα τιμή στον ιστορικότερο...

Βραβείο για την Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση και...

Άλλη μια τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον Δήμο Ρεθύμνης για...

Ρέθυμνο:Ραντεβού με την Ιστορία και την παράδοση...

Με μεγάλη λαμπρότητα και την προσήκουσα τιμή στον ιστορικότερο...

Βραβείο για την Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση και...

Άλλη μια τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στον Δήμο Ρεθύμνης για...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Το φρούτο που ρίχνει σάκχαρο, χοληστερόλη και αδυνατίζει

Το μήλο είναι ένα «όπλο» όταν το εντάξουμε στη...

Υπηρεσία ψυχολογικής υποστήριξης στο κέντρο υγείας Μοιρών μετά το αιματηρά γεγονότα στα Βορίζια

Με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στην περιοχή...

Ξενάγηση στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου. Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Κρήτης στο...

Γι’ αυτό δεν υπάρχουν βουνά στη Γη με ύψος μεγαλύτερο από 9.000 μέτρα

Τι αναφέρει καθηγητής γεωλογίας. Το Έβερεστ υψώνεται στα 8.849 μέτρα...