Ανοιχτό το Κέντρο Αστέγων του Δήμου Ηρακλείου

Ημερομηνία:

από το μεσημέρι της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου μέχρι και το πρωί της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου

Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει τους δημότες ότι εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν το Κέντρο Αστέγων (Λεωφόρος Ικάρου, απέναντι από την ΣΕΑΠ) θα είναι ανοιχτό από σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι έως και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 8.00 το πρωί (μέχρι νεοτέρας). Απαιτείται η επίδειξη ταυτοποιητικού/νομιμοποιητικού εγγράφου.
Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Αστέγων του Δήμου λειτουργεί έτσι κι αλλιώς καθημερινά, με δυνατότητα διανυκτέρευσης για όσους αστέγους επιθυμούν να φιλοξενηθούν και έχουν την δυνατότητα να αυτοεξυπηρετηθούν. Κατά την διάρκεια των έκτακτων καιρικών φαινομένων δεν απαιτούνται διαδικασίες εισόδου αλλά απαιτείται η επίδειξη ταυτοποιητικού/νομιμοποιητικού εγγράφου. Σε όλους τους χώρους θα τηρούνται τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για αποφυγή διασποράς του Covid-19 .
Ανοιχτή θα είναι σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου από τις 3.00 το μεσημέρι μέχρι τις 8.00 το βράδυ, η αίθουσα σεμιναρίων στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο για όσους θέλουν να προστατευτούν από το προβλεπόμενο ψύχος.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Εργάτης έπεσε από ύψος και τραυματίστηκε...

Ο άτυχος άνδρας ήταν μέλος εξωτερικού συνεργείου και την...

Ορκωμοσία 19 νέων μόνιμων υπαλλήλων στο Δήμο...

Ενισχύεται η Υπηρεσία Καθαριότητας με 16 άτομα, το Τμήμα...

Ηράκλειο: Εργάτης έπεσε από ύψος και τραυματίστηκε...

Ο άτυχος άνδρας ήταν μέλος εξωτερικού συνεργείου και την...

Ορκωμοσία 19 νέων μόνιμων υπαλλήλων στο Δήμο...

Ενισχύεται η Υπηρεσία Καθαριότητας με 16 άτομα, το Τμήμα...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related