Από το GNTM στο Survivor 3 – Μια «μεταγραφή» που θα συζητηθεί

Από το GNTM στο Survivor 3 – Μια «μεταγραφή» που θα συζητηθεί. Tο Survivor 3 έχει ξεκινήσει τα castings του και η παραγωγή έχει…

Tο Survivor 3 έχει ξεκινήσει τα castings του και η παραγωγή έχει αρχίσει να κάνει προτάσεις σε πρόσωπα που έχουν κάνει αίσθηση τηλεοπτικά να συμμετάσχουν στην τρίτη σεζόν του reality επιβίωσης.
Μπορεί η περσινή, δεύτερη σεζόν του, να ήταν κάπως υποτονική όσον αφορά στις ίντριγκες, με το «καλό παιδί» νικητή Ηλία Γκότση να έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους καθόλη τη διάρκεια του τηλεπαιχνιδιού και να αφοσιώνεται στις αγωνιστικές του επιδόσεις, όμως φέτος τα πράγματα μάλλον η παραγωγή θέλουν να είναι πιο έντονα.
Έτσι εξηγείται μάλλον η πρόταση που έκανε στην πρώην παίκτρια του GNTM Μέγκι Ντρίο για να μπει στο παιχνίδι. Η δοκιμασμένη τηλεοπτικά Μέγκι, υπήρξε μια reality persona που έδινε στο GNTM τη ρεαλιστική δόση που χρειαζόταν και μάλλον το ίδιο θα ήθελαν να κάνει και στο Survivor.
Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν λοιπόν στην εκπομπή Happy Day, η Μέγκι δέχθηκε μια ελκυστική πρόταση από την παραγωγή και αναμένουμε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.
Πηγή Marie Claire

Τα σχόλια είναι κλειστά.