Απόφαση του ΦΣ Εστίας ΠΚ – Δεν ξεχνάμε – Δεν συγχωρούμε. Να αποδοθούν όλες οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη!

Ημερομηνία:

Απόφαση του ΦΣ Εστίας Πολυτεχνείου Κρήτης

Δεν ξεχνάμε – Δεν συγχωρούμε.

Να αποδοθούν όλες οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη!

Λίγο πριν συμπληρωθούν 2 χρόνια από το πολύνεκρο έγκλημα στα Τέμπη ακόμα ένα στοιχείο εκθέτει το σχέδιο συγκάλυψης που επιχειρείται από το κράτος, την εταιρεία και την κυβέρνηση. Το νέο ηχητικό ντοκουμέντο επιβεβαιώνει ότι πολλά από τα θύματα επέζησαν από τη σύγκρουση και βρήκαν φριχτό θάνατο από τις εκρήξεις και την πυρκαγιά.

Απαιτούμε να αποδοθεί δικαιοσύνη!

Να αποδοθούν όλες οι ποινικές και πολιτικές ευθύνες και να τιμωρηθούν όλοι οι ένοχοι. Να καταδικαστεί η πολιτική του κέρδους που υπηρετούν το κράτος, όσοι κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα, η Ευρωπαϊκή Ένωση, θυσιάζοντας τη ζωή και τα δικαιώματά μας.

Να φτάσει μέχρι τέλους η αποκάλυψη, να διερευνηθούν τα αίτια της έκρηξης και όσοι ευθύνονται για την απαράδεκτη αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος, πριν τη συλλογή των απαραίτητων στοιχείων.

Δυναμώνουμε τον αγώνα απέναντι στις πραγματικές αιτίες που οδήγησαν στο έγκλημα και παραμένουν εδώ. Αυτή η πολιτική προετοιμάζει τα “νέα Τέμπη” στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που χρησιμοποιούμε καθημερινά χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες, στα Πανεπιστήμια της χώρας με τα ασανσέρ που πέφτουν, τις ασυντήρητες και υποβαθμισμένες υποδομές, την έλλειψη αντισεισμικών ελέγχων, στους χώρους δουλειάς και αλλού.

Μόνο με τον αγώνα μας μπορούμε να ανατρέψουμε τα σχέδια συγκάλυψης!

Συμμετέχουμε:

• Στο συλλαλητήριο με τους Φοιτητικούς μας Συλλόγους, την Κυριακή 26 Γενάρη στις 12 π.μ. έξω από τη Πλ. Δημοτικής Αγοράς.

• 28 Φλεβάρη, ανήμερα του εγκλήματος, σε πρωινό φοιτητικό συλλαλητήριο για τα 2 χρόνια από το έγκλημα

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δολοφονία 27χρονου Κρητικού: Οι αρχές εντόπισαν καμένο...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως...

Θυελλώδεις άνεμοι στην Κρήτη την Τετάρτη –...

Σε επιφυλακή το λιμενικό σώμα. Σε επιφυλακή θα βρίσκεται και...

Δολοφονία 27χρονου Κρητικού: Οι αρχές εντόπισαν καμένο...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως...

Θυελλώδεις άνεμοι στην Κρήτη την Τετάρτη –...

Σε επιφυλακή το λιμενικό σώμα. Σε επιφυλακή θα βρίσκεται και...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εκρηξη στη Βιολάντα: Ερευνες και στο τρίτο εργοστάσιο – Η κρυφή αποθήκη, τα νέα βίντεο

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας διέταξε διακοπή λειτουργίας λόγω έλλειψης πιστοποιητικών...

Δημοσία δαπάνη η κηδεία της Ελένης – Γλύκατζη Αρβελέρ

Κατά πληροφορίες, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή...

Χατζηδάκης: Στις αρχές Απριλίου η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού

Πόσο θα αυξηθεί από την 1η Απριλίου με στόχο...