Απόφαση του ΦΣ Εστίας ΠΚ – Δεν ξεχνάμε – Δεν συγχωρούμε. Να αποδοθούν όλες οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη!

Ημερομηνία:

Απόφαση του ΦΣ Εστίας Πολυτεχνείου Κρήτης

Δεν ξεχνάμε – Δεν συγχωρούμε.

Να αποδοθούν όλες οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη!

Λίγο πριν συμπληρωθούν 2 χρόνια από το πολύνεκρο έγκλημα στα Τέμπη ακόμα ένα στοιχείο εκθέτει το σχέδιο συγκάλυψης που επιχειρείται από το κράτος, την εταιρεία και την κυβέρνηση. Το νέο ηχητικό ντοκουμέντο επιβεβαιώνει ότι πολλά από τα θύματα επέζησαν από τη σύγκρουση και βρήκαν φριχτό θάνατο από τις εκρήξεις και την πυρκαγιά.

Απαιτούμε να αποδοθεί δικαιοσύνη!

Να αποδοθούν όλες οι ποινικές και πολιτικές ευθύνες και να τιμωρηθούν όλοι οι ένοχοι. Να καταδικαστεί η πολιτική του κέρδους που υπηρετούν το κράτος, όσοι κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα, η Ευρωπαϊκή Ένωση, θυσιάζοντας τη ζωή και τα δικαιώματά μας.

Να φτάσει μέχρι τέλους η αποκάλυψη, να διερευνηθούν τα αίτια της έκρηξης και όσοι ευθύνονται για την απαράδεκτη αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος, πριν τη συλλογή των απαραίτητων στοιχείων.

Δυναμώνουμε τον αγώνα απέναντι στις πραγματικές αιτίες που οδήγησαν στο έγκλημα και παραμένουν εδώ. Αυτή η πολιτική προετοιμάζει τα “νέα Τέμπη” στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που χρησιμοποιούμε καθημερινά χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες, στα Πανεπιστήμια της χώρας με τα ασανσέρ που πέφτουν, τις ασυντήρητες και υποβαθμισμένες υποδομές, την έλλειψη αντισεισμικών ελέγχων, στους χώρους δουλειάς και αλλού.

Μόνο με τον αγώνα μας μπορούμε να ανατρέψουμε τα σχέδια συγκάλυψης!

Συμμετέχουμε:

• Στο συλλαλητήριο με τους Φοιτητικούς μας Συλλόγους, την Κυριακή 26 Γενάρη στις 12 π.μ. έξω από τη Πλ. Δημοτικής Αγοράς.

• 28 Φλεβάρη, ανήμερα του εγκλήματος, σε πρωινό φοιτητικό συλλαλητήριο για τα 2 χρόνια από το έγκλημα

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ελλάδα–Κύπρος: Επιτυχής συνεργασία σε διακρατικά εργαστήρια πολιτικής...

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ACT4ALL». Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και...

Καιρός: Ανοιξιάτικο σκηνικό τη Μεγάλη Τετάρτη στην...

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός τη Μεγάλη Τετάρτη στην...

Ελλάδα–Κύπρος: Επιτυχής συνεργασία σε διακρατικά εργαστήρια πολιτικής...

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ACT4ALL». Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και...

Καιρός: Ανοιξιάτικο σκηνικό τη Μεγάλη Τετάρτη στην...

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός τη Μεγάλη Τετάρτη στην...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι προτάσεις του ΔΝΤ για το στεγαστικό: Βάλτε φόρο στα άδεια σπίτια, χτίστε κοινωνικές κατοικίες

Οι προτάσεις του ΔΝΤ για το στεγαστικό περιλαμβάνουν ένα...

Ελλάδα–Κύπρος: Επιτυχής συνεργασία σε διακρατικά εργαστήρια πολιτικής προστασίας

Στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «ACT4ALL». Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και...

«Στις 20:00 θα συμβεί»: Ο Τραμπ προειδοποιεί το Ιράν για επίθεση που «δεν έχει ξαναδεί»

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει θέσει τελεσίγραφο που λήγει σήμερα...