Η απόλυτη φρίκη στα Χανιά: Ζούσε την «κόλαση» για 50 χρόνια σύζυγος ιερέα – Είχε καταγγελθεί από την κόρη του για ενδοοικογενειακή βία

Ημερομηνία:

Από το ημερολόγιο της πρεσβυτέρας έγιναν γνωστά τα μαρτύρια που ζούσε η 64χρονη γυναίκα στα χέρια του ιερέα συζύγου της.

Η ενδοοικογενειακή βία στα Χανιά μετρά 50 ολόκληρα χρόνια, με τα παιδιά της οικογένειας να είναι επίσης θύματα του
Η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας από τον ιερέα στα Χανιά είχε γίνει γνωστή μέσα στον Ιούλιο. Οι μοναδικές πληροφορίες που υπήρχαν τότε ήταν πως η κόρη κατήγγειλε τον πατέρα της για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω υβριστικού και προσβλητικού τηλεφωνήματος και απειλές.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζε κανείς την «κόλαση» που ζούσε η 64χρονη γυναίκα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΜΕGA.

Το μαρτύριο για την πρεσβυτέρα ξεκίνησε πριν από 50 χρόνια, όταν ακόμη ήταν 14 χρονών. Από τότε το θύμα έχει κακοποιηθεί λεκτικά, σωματικά και σεξουαλικά αμέτρητες φορές, σύμφωνα με την ίδια.

Στις σελίδες του ημερολογίου της περιγράφει τον ιερέα ως έναν παθολογικά ζηλιάρη άνθρωπο που την χτυπούσε ακόμη και επειδή χαιρετούσε τους γείτονές τους.

Το ημερολόγιο είχε παραμείνει για χρόνια κρυμμένο. Τα παιδιά τους που ήταν και αυτά θύματα κακοποίησης του ιερέα, διάβασαν την «κατάθεση ψυχής» της μητέρας τους όταν εκείνη πριν από δύο μήνες χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Αν και γνώριζαν τον βίαιο χαρακτήρα του πατέρα τους, δεν είχαν αντιληφθεί ποτέ το μέγεθος της κακοποίησης που βίωνε η μητέρα τους.

Τότε ήταν και η στιγμή όπου η μητέρα αποκάλυψε τα πάντα στα παιδιά της και τους ζήτησε να κινηθούν νομικά και να απομακρυνθούν από τον πατέρα τους.

Αν και η υπόθεση έχει μαθευτεί στην τοπική κοινωνία, ο ιερέας συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά με την Μητρόπολη να μην τον έχει καθαιρέσει.

Το δικαστήριο μετά την καταγγελία απαγόρευσε στον ιερέα να πλησιάζει τη σύζυγό του.https://www.neakriti.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κλειστό σήμερα Πέμπτη, λόγω σεισμού το φαράγγι...

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής ανακοινώνει ότι...

Χανιά:Φεστιβάλ Επιτραπέζιου Παιχνιδιού

🎲 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΩΝ στο Comixadiko🎉 🗓️ Παρασκευή 30 Μαΐου -...

Κλειστό σήμερα Πέμπτη, λόγω σεισμού το φαράγγι...

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής ανακοινώνει ότι...

Χανιά:Φεστιβάλ Επιτραπέζιου Παιχνιδιού

🎲 ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΩΝ στο Comixadiko🎉 🗓️ Παρασκευή 30 Μαΐου -...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

21η Μάη, Παγκόσμια μέρα Antichevron!

21η Μάη, Παγκόσμια μέρα Antichevron! Η 21η Μάη έχει καθιερωθεί...

Δήμος Μαλεβιζίου:Κανονικά η λειτουργία των σχολείων μετά το μεγάλο σεισμό

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί καθώς...