Χανιά : Η Ένωση Ξενοδόχων επισκέφτηκε τον Αντιπεριφεριάρχη Χανίων

Ημερομηνία:

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκο Καλογερή, επισκέφτηκε σήμερα, Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων, κ. Μανόλης Γιαννούλης, συνοδευόμενος από Εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, την Αντιπρόεδρο, κα Αθηνά Χανιωτάκη, τον Γραμματέα, κ. Κυριάκο Παπαδάκη και τον Έφορο, κ. Δημήτριο-Γιώργο Κατάκη.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων έκανε τον απολογισμό της φετινής τουριστικής σεζόν με βάση τις αφίξεις και την πληρότητα των ξενοδοχείων του Νομού. Επίσης συζητήθηκαν οι τρόποι προώθησης της περιοχής ως τουριστικός προορισμός και προσέλκυσης επισκεπτών, καθώς και η δυνατότητα επιμήκυνσης της τουριστικής σεζόν.

Ειδικότερα οι Εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδόχων ενημερώθηκαν από τον κ. Καλογερή για την πρόοδο των έργων υποδομής που έχουν αναλάβει διάφοροι φορείς όσον αφορά, μεταξύ άλλων, στο οδικό δίκτυο του Νομού, τις διαδικασίες έκδοσης αδειών και τον αναγκαίο μηχανολογικό εξοπλισμό του νέου πύργου ελέγχου που θα συμβάλει στην αύξηση της αεροπορικής κίνησης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Ο Δήμος Πλατανιά ανάμεσα στους φιναλίστ για...

Ο Δήμος Πλατανιά ανακοινώνει με ικανοποίηση, την επιλογή του...

Χανιά : Το Επικοινωνιακό Πρόγραμμα “Συμμετέχω!” της...

Τρίτη διάκριση για το Επικοινωνιακό Πρόγραμμα “Συμμετέχω!” έλαβε η...

Χανιά:Ο Δήμος Πλατανιά ανάμεσα στους φιναλίστ για...

Ο Δήμος Πλατανιά ανακοινώνει με ικανοποίηση, την επιλογή του...

Χανιά : Το Επικοινωνιακό Πρόγραμμα “Συμμετέχω!” της...

Τρίτη διάκριση για το Επικοινωνιακό Πρόγραμμα “Συμμετέχω!” έλαβε η...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αυξημένος ο ρόλος της τεχνολογίας για την πρόληψη και την αντιμετώπιση πυρκαγιών

ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ DRONES ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΡΜΙΚΩΝ...

Στον «αέρα» και τα πολυδιαφημισμένα δωρεάν απογευματινά χειρουργεία

“Έξι μήνες τώρα, δεν έχουμε εισπράξει ούτε ένα ευρώ”...