Χανιά: Μαχαιρώθηκε 46χρονος σε καφενείο, στον Αποκόρωνα

Ημερομηνία:

Νέο αιματηρό επεισόδιο σε ορεινό χωριό του Αποκόρωνα, συνέβη αργά σήμερα το απόγευμα. 46χρονος μαχαιρώθηκε σε καφενείο έπειτα από καβγά μεταξύ ενός μεθυσμένου που εισέβαλε στο καφενείο και του αδερφού του ιδιοκτήτη του καφενείου, στην πλατεία του χωριού.

Επιτόπου έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Χανιων, φέροντας ελαφρά ευτυχώς ελαφρά τραύματα και χωρίς να εμπνέει καμία ανησυχία η κατάσταση της υγείας του.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η αστυνομία η οποία και ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο άνδρας.

Φήμες κάνουν λόγο για συνεχόμενα προβλήματα στις σχέσεις μεταξύ του μεθυσμένου και του ιδιοκτήτη του καφενείου, οι οποίοι δεν βρίσκονταν αντιμέτωποι για πρώτη φορά.

Κατά την εισβολή του, στο καφενείο, ο μεθυσμένος προκάλεσε φασαρία και φαίνεται ότι ο αδερφός του ιδιοκτήτη του καφενείου, επιτέθηκε στον μεθυσμένο με μαχαίρι, ο οποίος και δέχτηκε 10 χτυπήματα στο θώρακα και στην κοιλιά, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί σοβαρά και διαφεύγει κάθε κινδύνου.

Αυτή τη στιγμή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίκονται στον Αποκόρωνα φοβούμενοι ότι μπορεί να υπάρξει συνέχεια στα επεισόδια.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Παρουσίαση του βιβλίου “Asnan” του Georges Salameh

Παρουσίαση σήμερα, Δευτέρα 2 Μαρτίου, και ώρα 19:30,...

Εθελοντική αιμοδοσία από τον ΣΕΠΕ Χανίων

Ο ΣΕΠΕ Χανίων την ΤΡΙΤΗ 3 και την ΤΕΤΑΡΤΗ...

Χανιά:Παρουσίαση του βιβλίου “Asnan” του Georges Salameh

Παρουσίαση σήμερα, Δευτέρα 2 Μαρτίου, και ώρα 19:30,...

Εθελοντική αιμοδοσία από τον ΣΕΠΕ Χανίων

Ο ΣΕΠΕ Χανίων την ΤΡΙΤΗ 3 και την ΤΕΤΑΡΤΗ...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related