Χανιά:Πικετοφορία της ΚΝΕ το Σάββατο 6/4 στις 7 μ.μ. στην οδό Χάληδων!!!

Ημερομηνία:

«Τα Τ.Σ Χανίων και Σπουδάζουσας της ΚΝΕ καλούν σε πικετοφορία με αφορμή τη δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργυρους. Καλούμε την νεολαία των Χανίων να εκφράσει την οργή που πνίγει το λαό και την νεολαία για τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης και του κράτους για το αποτρόπαιο έγκλημα.
Καταγγέλλουμε ότι δεν βρέθηκε ούτε ένα περιπολικό για την νεαρή κοπέλα, την ίδια ώρα που εκατοντάδες αστυνομικοί και διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται απέναντι σε ανθρώπους που διεκδικούν το δίκιο τους σε πορείες και κινητοποιήσεις.
Η ευθύνη της κυβέρνησης και του κράτους είναι τεράστια! Στρώνει το έδαφος για τα επόμενα εγκλήματα, τις επόμενες γυναικοκτονίες, με την παντελή έλλειψη κρατικής στήριξης, δομών επείγουσας φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών, δωρεάν ψυχολογικής στήριξης των γυναικών, της ανυπαρξίας δημόσιου και δωρεάν κέντρου για τη θεραπεία του τραύματος.
Υπενθυμίζουμε πως ειδικά για τα κενά και τις ελλείψεις στην Αττική, το ΚΚΕ είχε καταθέσει ερώτηση τον περασμένο Νοέμβρη, την οποία η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο έχουν καταχωνιάσει στα συρτάρια τους.
Δυναμώνουμε τη φωνή μας, συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να αποδοθούν όλες οι ευθύνες, να τιμωρηθούν οι ένοχοι, να παρθούν γενναία μέτρα ολόπλευρης κοινωνικής προστασίας των γυναικών από την πολύμορφη βία.»»

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Τραυματίστηκε 20χρονος τουρίστας στο φαράγγι της Σαμαριάς...

Ο νεαρός που διέσχισε τον εθνικό δρυμό με γκρουπ...

Απόδραση 25χρονου πακιστανού από την Αγροτική Φυλακή...

Θα αποφυλακιζόταν σε λίγους μήνες αλλά προτίμησε να… αποδράσει....

Τραυματίστηκε 20χρονος τουρίστας στο φαράγγι της Σαμαριάς...

Ο νεαρός που διέσχισε τον εθνικό δρυμό με γκρουπ...

Απόδραση 25χρονου πακιστανού από την Αγροτική Φυλακή...

Θα αποφυλακιζόταν σε λίγους μήνες αλλά προτίμησε να… αποδράσει....
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Φεύγουν από τα ξενοδοχεία οι Ισραηλινοί τουρίστες – Ποιά θα είναι η απώλεια για τον τουρισμό στην Κρήτη

Λόγω της αβεβαιότητας οι Ισραηλινοί τουρίστες αποχώρησαν από τα...

Απόδραση 25χρονου πακιστανού από την Αγροτική Φυλακή Αγιάς – Θα αποφυλακιζόταν σε λίγους μήνες

Θα αποφυλακιζόταν σε λίγους μήνες αλλά προτίμησε να… αποδράσει....

Χανιά: Απόδραση 25χρονου κρατούμενου από τις Αγροτικές φυλακές Αγιάς

Η απόδραση του 25χρονου από το Πακιστάν έγινε αντιληπτή...