Χανιά:Συνάντηση Εμπόρων Αυτοκινήτων με τον Αντιπεριφερειάρχη

Ημερομηνία:

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νικόλαο Καλογερή επισκέφθηκαν σήμερα, Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021, στο γραφείο του στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, εκπρόσωποι του κλάδου των Εμπόρων Αυτοκινήτων , για να του εκθέσουν τα προβλήματα και τα θέματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους, εξαιτίας της δύσκολης κατάστασης που βιώνει η Κοινότητα, λόγω της ασθένειας covid – 19.

Ο Αντιπεριφερειάρχης άκουσε με προσοχή όλα όσα του εξέθεσαν και δεσμεύτηκε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της, θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να στηριχθεί ο κλάδος τους, καθώς η στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου του τόπου μας και των εργαζομένων στις τοπικές επιχειρήσεις αποτελεί βασική μέριμνα της Π.Ε. Χανίων.

Τέλος τους διαβεβαίωσε ότι η στήριξη της Υπηρεσίας Μεταφορών & Επικοινωνιών είναι προτεραιότητα της Περιφέρειας, ενώ τους ανέφερε για συγκεκριμένες παρεμβάσεις που θα γίνουν στο άμεσο μέλλον με σκοπό την βελτίωση παροχής των προσφερόμενων υπηρεσιών, που όπως επιβεβαιώθηκε από όλους , βρίσκεται σήμερα σε καλό επίπεδο, κυρίως χάρη στην εργατικότητα και ευσυνειδησία των εργαζομένων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στην Κρήτη το «ιπτάμενο φρούριο» των ΗΠΑ:...

Στη βάση της Σούδας προσγειώθηκε ένα Boeing E-4B «Nightwatch»...

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ...

Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της...

Στην Κρήτη το «ιπτάμενο φρούριο» των ΗΠΑ:...

Στη βάση της Σούδας προσγειώθηκε ένα Boeing E-4B «Nightwatch»...

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ...

Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η σιωπηλή επίδραση του περιβάλλοντος στα γονίδιά μας

Οι καθημερινές μας συνήθειες και οι περιβαλλοντικές εκθέσεις φαίνεται...

450 Tour Operators από περισσότερες από 30 χώρες της Ασίας και της Αφρικής γνώρισαν την Κρήτη

Επαγγελματίες του τουρισμού από χώρες όπως το Βιετνάμ, η...

Σπίτια με κοινωνικό μίσθωμα: Ποιοι δικαιούνται τις νέες κατοικίες σε στρατόπεδα και δημόσια ακίνητα

Στην πρώτη Εθνική Στρατηγική για τη Στεγαστική Πολιτική, στην...

Υπόθεση “ροζ κοκαϊνης”: Στη φυλακή και οι δύο συλληφθέντες

Αστυνομικοί της Δίωξης είχαν ακινητοποιήσει με κινηματογραφικό τρόπο επί...