Δήμος Φαιστού: Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης «Τολμάμε Μαζί»

Ημερομηνία:

Με μεγάλη χαρά αλλά και συγκίνηση έγινε η υποβολή του ψηφοδελτίου της Δημοτικής παράταξης «Τολμάμε Μαζί» από τον επικεφαλής κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη που διεκδικεί εκ νέου τη θέση του Δημάρχου στον Δήμο Φαιστού.

Ο συνδυασμός έκλεισε από το βράδυ της Πέμπτης 30 Αυγούστου 2023, νωρίτερα από την προβλεπόμενη προθεσμία κατάθεσης.

Ο λόγος για ένα δυνατό ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από 221 ανθρώπους, δραστήριους τολμηρούς, καλλιεργημένους, με πολιτική άποψη, που επιθυμούν το καλύτερο για τον τόπο τους και με απώτερο σκοπό έναν Δήμο Φαιστού πιο ισχυρό.

«Είναι μεγάλη μας τιμή να πλαισιώνουν την παράταξή μας άνθρωποι παλιοί με εμπειρία αλλά και νέοι, δραστήριοι, που επιλέγουν να ασχοληθούν με τα κοινά προκειμένου να ακουστούν οι ιδέες τους και να φέρουν ένα φρέσκο αέρα ανανέωσης, στο Δήμο.

Τους καλωσορίζουμε στην παράταξη μας και τους ευχόμαστε Καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα για ένα Δήμο Πρότυπο Ανάπτυξης και Πολιτισμού» τόνισε ο εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο Φαιστού και επικεφαλής της παράταξης «Τολμάμε Μαζί», Γρηγόρης Νικολιδάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Δήμος Ηρακλείου στο 2nd Greek...

Στο επίκεντρο η σύνδεση του τουρισμού με τη βιώσιμη...

Δήμος Ηρακλείου: Ανακάλεσε τρεις άδειες εκσκαφής για...

Λόγω της μη τήρησης της Κανονιστικής Πράξης του Δήμου...

Ο Δήμος Ηρακλείου στο 2nd Greek...

Στο επίκεντρο η σύνδεση του τουρισμού με τη βιώσιμη...

Δήμος Ηρακλείου: Ανακάλεσε τρεις άδειες εκσκαφής για...

Λόγω της μη τήρησης της Κανονιστικής Πράξης του Δήμου...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήλωση Προέδρου ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλου

Τις τελευταίες εβδομάδες εξελίχθηκε μια δημόσια συζήτηση γύρω από...

Γιατί χτυπούσαν κατσαρόλες την 25η Μαρτίου; Το σχεδόν ξεχασμένο ελληνικό έθιμο

Γιατί χτυπούσαν κατσαρόλες και κουδούνια την 25η Μαρτίου; Το...

Ο Δήμος Ηρακλείου στο 2nd Greek Water Summit

Στο επίκεντρο η σύνδεση του τουρισμού με τη βιώσιμη...