Δωρεά οργάνων στο Ηράκλειο: Έδωσε ζωή σε τρεις συνανθρώπους μας!

Ημερομηνία:

Ανείπωτος ο πόνος και η οδύνη για τον 38χρονο Μανόλη. Έναν νεαρό σύζυγο και πατέρα που έδωσε μεγάλη μάχη στο νοσοκομείο, μετά από τον βαρύ τραυματισμό του σε τροχαίο στις αρχές του Δεκέμβρη στο Ηράκλειο, αλλά δεν τα κατάφερε! Η οικογένειά του μέσα στο βαρύ πένθος της για την αναίτια απώλεια του δικού της ανθρώπου, βρήκε το σθένος, την ανυπέρβλητη αυτή δύναμη ψυχής να δωρίσει τα όργανα του αδικοχαμένου άνδρα.

Η διαδικασία της λήψης των οργάνων, σύμφωνα με το cretalive.gr,  ξεκίνησε στο ΠΑΓΝΗ και ήδη ολοκληρώθηκε. Η καρδιά και οι νεφροί του 38χρονου μεταφέρονται στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και στο Λαϊκό Νοσοκομείο της Αθήνας, ως προσφορά ζωής σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ο Μανόλης υπήρξε ένα ακόμη από τα θύματα του “Μολώχ της ασφάλτου” στην Κρήτη. Ο ίδιος ήταν λάτρης της μοτοσικλέτας από μικρή ηλικία και σύμφωνα με τους φίλους του, που δεν μπορούν να πιστέψουν τον χαμό του, ήταν ένας προσεκτικός και έμπειρος οδηγός που λάμβανε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε μικρή απόσταση από το σπίτι του στην περιοχή του Εσταυρωμένου στο Ηράκλειο, τη στιγμή που προσπαθούσε να βάλει μπροστά τη μηχανή του… Ο τραυματισμός του βαρύς. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έδωσε τιτάνια μάχη. Ο οργανισμός του όμως δεν τα κατάφερε, δεν άντεξε! Όταν οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένειά του για τη δραματική και αναπόδραστη τροπή που είχε πάρει η κατάσταση της υγείας του, δεν το σκέφτηκαν περισσότερο.

Μάζεψαν όσο κουράγιο τους είχε απομείνει και έδωσαν τη σύμφωνη γνώμη τους για τη δωρεά των οργάνων, επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής.

Οι συγγενείς του αδικοχαμένου Μανόλη και οι φίλοι του θα πουν το μεσημέρι με σπαραγμό το “τελευταίο αντίο” στον Κρουσώνα από όπου και καταγόταν.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΠΑΓΝΗ: Μοίρασαν χαμόγελα και δώρα οι “ιπτάμενοι”...

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο ΠΑΓΝΗ. Για...

Ανοίγει ξανά η πύλη του Αγίου Γεωργίου:...

Η πύλη θα είναι ανοικτή επτά ημέρες την εβδομάδα,...

ΠΑΓΝΗ: Μοίρασαν χαμόγελα και δώρα οι “ιπτάμενοι”...

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο ΠΑΓΝΗ. Για...

Ανοίγει ξανά η πύλη του Αγίου Γεωργίου:...

Η πύλη θα είναι ανοικτή επτά ημέρες την εβδομάδα,...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 20 Δεκεμβρίου: Τιμάται ο Άγιος της Εκκλησίας που κατασπάραξαν τα λιοντάρια

Σήμερα, Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Ρέθυμνο:Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη»

Για τον ρεθεμνιώτικο αθλητισμό, αλλά και για την τοπική...

Plaza Beach House: Γιορτές με Θέα το Κρητικό Πέλαγος

Στην άκρη της γραφικής πόλης του Ρεθύμνου, εκεί όπου...