e-ΕΦΚΑ: Όσα αλλάζουν στις συντάξεις από τον Οκτώβριο 2023 και μετά

Ημερομηνία:

Η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε ότι, επειδή εκλείπουν πλέον οι λόγοι (covid-19) για την, κατά παρέκκλιση των διατάξεων του άρθρου 34 του ν. 4611/2019, πληρωμή των μηνιαίων συντάξεων του φορέα σε τρεις αντί δύο ημέρες, από τις συντάξεις μηνός Οκτωβρίου 2023 και εφεξής οι ημερομηνίες πληρωμής διαμορφώνονται διαφορετικά.

Συγκεκριμένα, από τον Οκτώβριο 2023 και μετά, οι συντάξεις για τους μισθωτούς θα καταβάλλονται την προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα, ενώ, για τους μη μισθωτούς, θα καταβάλλονται την τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα.

Κατά συνέπεια:

– Οι πληρωμές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός Οκτωβρίου 2023 θα διενεργηθούν για μεν τους μη μισθωτούς στις 26/09/2023, ημέρα Τρίτη, για δε τους μισθωτούς στις 28/09/2023, ημέρα Πέμπτη.

– Οι πληρωμές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός Νοεμβρίου 2023 θα διενεργηθούν για μεν τους μη μισθωτούς στις 26/10/2023, ημέρα Πέμπτη, για δε τους μισθωτούς στις 30/10/2023, ημέρα Δευτέρα.

– Οι πληρωμές των κύριων και των επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ μηνός Δεκεμβρίου 2023 θα διενεργηθούν για μεν τους μη μισθωτούς στις 27/11/2023, ημέρα Δευτέρα, για δε τους μισθωτούς στις 29/11/2023, ημέρα Τετάρτη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μισθοί: Οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ζητούν...

«Καμπανάκι» στις επιχειρήσεις για διαφορά 5% μεταξύ ανδρών και...

Σχέδια Βελτίωσης: Νέα ημερομηνία για τις αιτήσεις...

Η πρόσκληση αφορά παρεμβάσεις για ανταγωνιστικότητα, εξοικονόμηση ύδατος και...

Μισθοί: Οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ζητούν...

«Καμπανάκι» στις επιχειρήσεις για διαφορά 5% μεταξύ ανδρών και...

Σχέδια Βελτίωσης: Νέα ημερομηνία για τις αιτήσεις...

Η πρόσκληση αφορά παρεμβάσεις για ανταγωνιστικότητα, εξοικονόμηση ύδατος και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 121 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Σεπτέμβριο

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...

Εορτολόγιο 9 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Πρεμιέρα της Μουσικοθεατρικής Παράστασης ΄΄Στης ψυχής το καπηλειό΄΄ στο Θεάτρο Σοφούλη

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ "ΣΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟ ΚΑΠΗΛΕΙΟ" 2ος χρόνος επιτυχίας Πρεμιέρα Τετάρτη...