Επί τάπητος τα προβλήματα της Αμμουδάρας στην συνάντηση των μελών του Αναπτυξιακού Συλλόγου με το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου

Ημερομηνία:

Η έλλειψη πολεοδομικού σχεδιασμού, που συμβάλλει εν πολλοίς στην αδυναμία χωροθέτησης κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων καθώς και στον σχεδιασμό δρόμων – δικτύων ύδρευσης αποχέτευσης, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα ο οικισμός αλλά και οι κάτοικοι του, ν΄ αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα, αποτέλεσε το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα (15/1) στο Δήμο, παρουσία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Μανώλη Μενεγάκη, της προέδρου του Δ.Σ του Αναπτυξιακού Συλλόγου Αμμουδάρας κ. Μαρίας Μαρκάκη μελών του συμβουλίου και κατοίκων του οικισμού.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος του Δ.Σ του Αναπτυξιακού Συλλόγου, υπήρξε λεπτομερής ενημέρωση για τα προβλήματα του οικισμού αναφορικά με τον πολεοδομικό σχεδιασμό, την νομιμότητα στο παραλιακό μέτωπο, ζητήματα ασφαλείας, πολιτικής προστασίας, διασφάλισης κοινόχρηστων χώρων, αλλά και χώρων όπου μπορεί ν΄ αναπτυχθεί το σχέδιο του οικισμού, ενώ σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης, υπογράμμισε ότι πρόθεση της Δημοτικής Αρχής, είναι να μπουν σε τροχιά υλοποίησης οι διαδικασίες εκείνες που θα επιτρέψουν την ολοκλήρωση του πολεοδομικού σχεδιασμού της Αμμουδάρας. 

Είναι ανάγκη να «κλείσουν» ουσιαστικά οι εκκρεμότητες που μέχρι σήμερα υπάρχουν, και αυτό μπορεί να εξασφαλιστεί σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες, δήλωσε, προσθέτοντας ότι ο Δήμος Αγίου Νικολάου επιθυμεί να συνδράμει στην άμβλυνσή αλλά και επίλυση των χρόνιων ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του οικισμού. 

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ. Αντώνης Μαυρής, η Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Μαρία Βάρδα, η πρόεδρος της κοινότητας Κριτσάς κ. Μαρία Τζώρτζη, και τα μέλη του Δ.Σ του Αναπτυξιακού Συλλόγου Αμμουδάρας : κ. Ελίνα Μικρουλέα, κ. Γιώργος Βάρδας και ο επιχειρηματίας κ. Σήφης Τζανόπουλος. 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λασίθι:Ενημερωτική εκδήλωση για την αιμοδοσία στην Μαρίνα...

Ενημερωτική εκδήλωση για την αιμοδοσία στην Μαρίνα Αγίου Νικολάου...

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις...

Κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό...

Λασίθι:Ενημερωτική εκδήλωση για την αιμοδοσία στην Μαρίνα...

Ενημερωτική εκδήλωση για την αιμοδοσία στην Μαρίνα Αγίου Νικολάου...

Συνελήφθη ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις...

Κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Καθηλωμένοι οι πραγματικοί μισθοί εδώ και 15 χρόνια

Ο πραγματικός μισθός είναι το ποσό που απομένει μετά...

Η Ελλάδα χάνει 30% νερό από τα συστήματα ύδρευσης

Ο ΟΟΣΑ ζητά άμεσες ενέργειες για την αναπλήρωση των...

ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι λέει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το ευρωπαϊκό πρόστιμο “μαμούθ”

«Δεν υπήρξε δόλος αλλά διοικητικές αστοχίες». Σύμφωνα με πηγές του...