Επίσημη υποδοχή των πρώτων επισκεπτών της τουριστικής περιόδου 2026 στον Δήμο Χερσονήσου

Ημερομηνία:

Σε κλίμα γιορτής και φιλοξενίας πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα Λιμένα Χερσονήσου η υποδοχή του πρώτου γκρουπ Γερμανών τουριστών για το 2026. Η άφιξη αυτή αποτελεί τον καρπό της συστηματικής πρωτοβουλίας του Προέδρου του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, κ. Μιχάλη Βλατάκη και της συνεργασίας με το Δήμο Χερσονήσου και τοπικούς ξενοδόχους, με στόχο τη στρατηγική επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στο νησί.

Τους επισκέπτες υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Χερσονήσου, κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Κατερίνα Θραψανιώτη, καθώς και ο κ. Μιχάλης Βλατάκης. Κατά τη διάρκεια της τιμητικής εκδήλωσης, η κ. Θραψανιώτη τόνισε τη δέσμευση της Αντιδημαρχίας για τη διαρκή στήριξη των επαγγελματιών του κλάδου, υπογραμμίζοντας πως η αναβάθμιση της ταξιδιωτικής εμπειρίας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για τον Δήμο.

Πριν την αναχώρησή τους, στους Γερμανούς επισκέπτες προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα, ως μια συμβολική χειρονομία της κρητικής φιλοξενίας που θα τους συντροφεύει κατά τη διαμονή τους.

«Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά τους πρώτους επισκέπτες της φετινής χρονιάς, η παρουσία των οποίων σηματοδοτεί την επιτυχία των προσπαθειών μας για έναν τουρισμό δώδεκα μηνών» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης για να προσθέσει:
«Ως άνθρωπος που προέρχεται από αγροτική οικογένεια,

αισθάνομαι μια ιδιαίτερη σύνδεση με την καταγωγή και τη δραστηριότητα των φίλων μας από τη Γερμανία. Ο Δήμος μας αλλάζει όψη με μεγάλα έργα υποδομής που θα αναβαθμίσουν το τουριστικό μας προϊόν και θα ωφελήσουν ολόκληρη την Κρήτη. Στόχος μας είναι μια Χερσόνησος σύγχρονη, ποιοτική και έτοιμη να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο μεγαλύτερος αρχαίος αμπελώνας της Ελλάδας βρίσκεται...

Κάλυβος Μυλοποτάμου. Στέλιος Μανωλιούδης Το παρελθόν άφησε τα «χνάρια» του σε...

Δήμος Χανίων:Στην τελική ευθεία η ανάπλαση των...

Στην τελική της ευθεία εισέρχεται η ανάπλαση των Ταμπακαριών,...

Ο μεγαλύτερος αρχαίος αμπελώνας της Ελλάδας βρίσκεται...

Κάλυβος Μυλοποτάμου. Στέλιος Μανωλιούδης Το παρελθόν άφησε τα «χνάρια» του σε...

Δήμος Χανίων:Στην τελική ευθεία η ανάπλαση των...

Στην τελική της ευθεία εισέρχεται η ανάπλαση των Ταμπακαριών,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«Αντίο Ελενίτσα μου, άλλα είχαμε συμφωνήσει»: Το αντίο του Γιώργου Κωνσταντίνου στη Μάρω Κοντού

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου «αποχαιρέτησε» με συγκινητική ανάρτηση στο Instagram...

Ο μεγαλύτερος αρχαίος αμπελώνας της Ελλάδας βρίσκεται στον Ψηλορείτη

Κάλυβος Μυλοποτάμου. Στέλιος Μανωλιούδης Το παρελθόν άφησε τα «χνάρια» του σε...

Ανακοινώθηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Ρεθύμνου

Τη νέα σύνθεση της δημοτικής αρχής και τις αρμοδιότητες...